News-Piper

Μαριάντα Πιερίδη: Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον πατέρα του γιου της

Η  Μαριάντα Πιερίδη  επιβεβαιώνει τη ρήση ότι «ο έρωτας περνάει από το στομάχι» και δεν διστάζει να δηλώσει ότι είναι τρελά ερωτευμένη μ...

Η Μαριάντα Πιερίδη επιβεβαιώνει τη ρήση ότι «ο έρωτας περνάει από το στομάχι» και δεν διστάζει να δηλώσει ότι είναι τρελά ερωτευμένη με τον σύντροφο της και σεφ, Δημήτρη Κατριβέση
Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στο περιοδικό «YouWeekly» και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον πατέρα του παιδιού της και την δικαστική διαμάχη που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Με τον πρώην άντρα της οι σχέσεις τους είναι τυπικές και όπως εξομολογείται: «Δεν δίνω σημασία, μου είναι αδιάφορο! Με ενοχλεί μόνο στο σημείο που το παιδί θα πρέπει να αλλάζει σπίτια για να είναι πότε με την μαμά πότε με τον μπαμπά. Πρέπει να σου πω όμως ότι και οι δύο οικογένειες μεγαλώνουμε τον Νικόλα σαν βασιλιά».
Η δικαστική διαμάχη δεν ανήκει στο παρελθόν καθώς όπως αποκαλύπτει: «Ακόμα δεν έχουν ηρεμήσει τα πράγματα. Υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να τελειώσουν. Από εκεί και πέρα είναι κάτι που δεν μπορώ να το συζητήσω. Αλλά και πάλι τα πράγματα όσο περνάει ο καιρός παίρνουν τον δρόμο τους. Αυτό που μετράει μόνο είναι να είναι καλά ο Νικόλας, να είναι ευτυχισμένος και να μην έχει προβλήματα λόγω του χωρισμού των γονιών του».
Τι τους οδήγησε όμως τελικά στα δικαστήρια; «Θέματα που απασχολούν όλα τα ζευγάρια που παίρνουν την απόφαση να χωρίσουν. Κυρίως να ρυθμίσουμε το πότε θα επισκέπτεται τον πατέρα του και, βέβαια, τη διατροφή που πρέπει να δίνει. Κι αν καθυστερούν οι αποφάσεις είναι πια θέμα δικαστηρίων. Από την άλλη τόσο εγώ όσο και ο πατέρας του Νικόλα, ξέρουμε πότε θα πρέπει να βρίσκεται με τον έναν και πότε με τον άλλον»,εξηγεί.
Τέλος σχετικά με το αν την φόβισε μήπως ο χωρισμός επηρεάσει τον γιο τους η ίδια δηλώνει: «Όχι, δεν φοβήθηκα γιατί είμαι σίγουρη για το πόση αγάπη μπορώ να του δώσω! Από την άλλη δεν σου κρύβω ότι επισκέφθηκα μόνη μου ειδικό για να λύσω τις δικές μου απορίες περισσότερο».

Related

showbiz 190589693755116463

Follow us


item