News-Piper

Eurovision 2016: Ο Justin Timberlake θα εμφανιστεί live στον τελικό!

Ο φετινός διαγωνισμός τραγουδιού της  Eurovision , μπορεί να είναι προ των πυλών, όμως πριν λίγες ώρες απέκτησε ξεχωριστό ενδιαφέρον με ...

Ο φετινός διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, μπορεί να είναι προ των πυλών, όμως πριν λίγες ώρες απέκτησε ξεχωριστό ενδιαφέρον με την συμμετοχή ενός παγκοσμίου φήμης star, όπως ο Justin Timberlake.

Η αλήθεια είναι πως η φετινή διοργάνωση δεν είχε κάποια εμφάνιση να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Ωστόσο τα νέα για τον ερχομό του Justin στην Σουηδία έκαναν τους πάντες να ενθουσιαστούν. Ο τραγουδιστής των μεγάλων επιτυχιών, έβγαλε προ ημερών το νέο του τραγούδι με τίτλο «Can’t Stop The Feeling» και αναμένεται να το ερμηνεύσει live στον διαγωνισμό τραγουδιού.
«Είναι μια μεγάλη στιγμή και μια μεγάλη ευκαιρία, είμαστε πραγματικά χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι που ο Justin Timberlake θα εκτελέσει το νέο του τραγούδι με το συγκρότημά του στο σόου μας», δήλωσε ο Sven Stojanovic, παραγωγός του Eurovision Song Contest 2016.
Ένας από τους λόγους που κάνει ξεχωριστό τον ερχομό του στην Σκανδιναβική χώρα είναι το γεγονός πως το Can’t Stop The Feeling, «είναι αποτέλεσμα δύο Σουηδών, των Max Martin και Shellback που σύνθεσαν και έκαναν παταγωγή στο κομμάτι μαζί με τον Justin Timberlake» συμπλήρωσε ο παραγωγός.
«Είμαστε περήφανοι που καλωσορίζουμε έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του κόσμου στην γιορτή του τραγουδιού! Είναι τιμή και έμπνευση για όλους μας», σχολίασε από την πλευρά του ο ο Martin Österdahl, εκτελεστικός παραγωγός του 61ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2016.

Related

media 5285250150180731485

Follow us


item