News-Piper

Κατερίνα Καινούργιου: Μίλησε για το κόψιμο της εκπομπής της

Όπως σας ενημερώσαμε χθες, το Λόγω Tivis ρίχνει πρόωρα αυλαία την επόμενη Παρασκευή, 27 Μαΐου, εξέλιξη που όμως θεωρούταν πιθανή δεδομέν...

Όπως σας ενημερώσαμε χθες, το Λόγω Tivis ρίχνει πρόωρα αυλαία την επόμενη Παρασκευή, 27 Μαΐου, εξέλιξη που όμως θεωρούταν πιθανή δεδομένου πως τα νούμερα της εκπομπής δεν ανέβηκαν όσο επιθυμούσε ο Alpha.

Σήμερα, μία ημέρα μετά τη γνωστοποίηση της είδησης, η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της αναφέρθηκαν στο τέλος της απογευματινής εκπομπής με τον δικό τους τρόπο. Μετά την επιστροφή από το διαφημιστικό διάλειμμα, η παρουσιάστρια είπε για το μουντό καιρό που επικρατεί σε όλη τη χώρα. «Έλεγα ότι το Σαββατοκύριακο θα ξεχυθούμε στις παραλίες να κάνουμε κανένα μπανάκι, αλλά τίποτα. Βροχές και καταιγίδες δείχνει…» είπε χαρακτηριστικά.
«Δεν πειράζει… Θα κάτσουμε στο σπίτι να περάσουμε όμορφα» αποκρίθηκε ο Χρήστος Βαρθαλίτης, με τονΓιώργο Βαγιάτα να λέει: «Τι δεν πειράζει; Ένα Σαββατοκύριακο περιμέναμε…».
Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε ξανά το λόγο και με χιούμορ επεσήμανε: «Θα πας το άλλο Σαββατοκύριακο και θα έχεις και την επόμενη εβδομάδα. Μετά θα έχεις όσο θες για μπάνια… Μετά θα είμαστε κάθε μέρα όλοι στην παραλία!»
«Θα βγαίνουμε από παραλία» ρώτησε ο Χρήστος Βαρθαλίτης και η παρουσιάστρια απάντησε: «Δε θα βγαίνουμε… Θα ολοκληρώσουμε λίγο νωρίτερα για να ξεκουραστούμε κι εμείς!».

Related

media 8074783193006623984

Follow us


item