News-Piper

Η απάντηση του Γιάννη Βαρδή στις καταγγελίες της συζύγου του πατέρα του

Η διαμάχη της χήρας του Αντώνη Βαρδή με τα παιδιά του, Γιάννη και Καλλιστώ, και η κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων και μήνυσης εναντίον τους...

Η διαμάχη της χήρας του Αντώνη Βαρδή με τα παιδιά του, Γιάννη και Καλλιστώ, και η κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων και μήνυσης εναντίον τους συζητήθηκε όσο λίγα θέματα σήμερα.

Πριν από λίγη ώρα, μέσα από την εκπομπή «Τatiana live», ο Γιάννης Βαρδής έδωσε τη δική του απάντηση για όλα όσα ακούγονται το τελευταίο 24ωρο.
Από το θυροτηλέφωνο του σπιτιού του στην Παιανία (από το οποίο έφυγε η σύζυγος του πατέρα του) μίλησε στον δημοσιογράφο Λάμπρο Χαβέλα, καταθέτοντας τη δική του εκδοχή στους ισχυρισμούς της Φιλοθέης Μωβ.
«Μου είναι αδιάφορο εντελώς. Δε θα ασχοληθώ καθόλου με αυτά που ακούστηκαν. Μου είναι εντελώς αδιάφορο. Έχω διαφορετική παιδεία. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει» είπε χαρακτηριστικά και υποστήριξε πως η Φιλοθέη Μωβ έχει πάρει όλα τα πράγματα από την οικία της οικογένειας: «Δε νομίζω ότι έχει τίποτα, νομίζω πως έχουμε συνεννοηθεί εδώ και μήνες και έχει πάρει όλα τα πράγματά της. Νομίζω πως το δήλωσε κιόλας. Έχουμε βρεθεί πέντε φορές νομίζω. Κάτι τέτοιο».

Related

showbiz 1663535885148932031

Follow us


item