News-Piper

Κώστας Κόκλας: Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του

Χθες ο Κώστας Κόκλας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Όπως έγινε γνωστό, ο ηθοποιός αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της βραδ...

Χθες ο Κώστας Κόκλας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Όπως έγινε γνωστό, ο ηθοποιός αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της βραδινής παράστασης «Γαμπροί για πούλημα» και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για έμφραγμα.

Ποια είναι όμως η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του;
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Άρη Καβατζίκη στο Πρω1νό, στη δεύτερη και τελευταία παράσταση, ο Κώστας Κόκλας εμφανίστηκε μόνο στην πρώτη σκηνή πάνω στο θέατρο. Αμέσως, ένιωσε μια πολύ έντονη αδιαθεσία και πόνο στο στήθος. Οι συνάδελφοί του ανησύχησαν, διέκοψαν την παράσταση και ζήτησαν από το κοινό αν υπάρχει κάποιος γιατρός. Ο γιατρός λοιπόν είδε τη σοβαρότητα της κατάστασής του, κάλεσε ασθενοφόρο και έτσι ο ηθοποιός βρέθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος». Εκεί, του έγινε στεφανιογράφημα, βρέθηκε η μία αρτηρία της καρδιάς του φραγμένη και επί τόπου του έγινε stand.
Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε η πρώην σύζυγος του Κώστα Κόκλα για την κατάσταση της υγείας του.
Η Κατερίνα Σούλη, αδερφή του Σπύρου Σούλη, διατηρεί άψογες σχέσεις με τον γνωστό ηθοποιό.
«Είναι καλά και έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Είναι καλά και χθες μιλήσαμε και σήμερα μιλήσαμε, σήμερα είναι καλύτερα. Δε μπορώ να πάω στη Θεσσαλονίκη, έχει πάει η αδερφή του. Δεν ήταν έμφραγμα επί σκηνής όπως γράφτηκε» είπε χαρακτηριστικά.

Related

showbiz 8613559237368738133

Follow us


item