News-Piper

Ο Σάκης Ρουβάς τραγουδάει και δίπλα του...χασμουριούνται!!!!

Περισσότεροι από 30.000 θεατές, αριθμός – ρεκόρ, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έδωσαν το «παρών» στο Καλλιμάρμαρο το απόγευμα της Μεγάλη...

Περισσότεροι από 30.000 θεατές, αριθμός – ρεκόρ, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έδωσαν το «παρών» στο Καλλιμάρμαρο το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, για την παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας, με τον Σάκη Ρουβά να «μαγεύει» στο καλλιτεχνικό μέρος της τελετής!

Μόλις η Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της για τη Βραζιλία, ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος ηγήθηκε  εθελοντικά του προγράμματος «Ελλάδα Μπορείς», εισήλθε στο Καλλιμάρμαρο με τη συνοδεία της ορχήστρας  Mobile σε μουσική διεύθυνση του Θεόδωρου Ορφανίδη και τη Χορωδία Cantabile του δημοτικού Ωδείου  Ζωγράφου, ερμηνεύοντας το «Αν Θυμηθείς Τ’ Όνειρό Μου».
16548880 (800x534).jpg
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα συνεχίστηκε με το Quilombo, που παρουσίασε βραζιλιάνικους χορούς και την Εταιρεία Ορχηστικής Τέχνης «ΒΑΚΧΑΙ», η οποία χόρεψε ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς, μεταξύ των οποίων χασάπικο με την μουσική υπόκρουση του θρυλικού Ζορμπά.
IMG_1811 (800x775).jpg

Στη συνέχεια, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ ερμήνευσε «Τα Παιδιά του Πειραιά», σε μουσική και στίχους του Μάνου Χατζιδάκι και την «Άρνηση (Στο Περιγιάλι Το Κρυφό )» σε ποίηση του Γιώργου Σεφέρη και μουσική Μίκη Θεοδωράκη, ενώ η τελετή ολοκληρώθηκε με τα τραγούδια – ορόσημο «Ένα Το Χελιδόνι» και «Της Δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ», γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό.
Βέβαια  υπήρχαν και κάποιες πιο "αστείες" στιγμές όπως αυτή που σας δείχνουμε στο video όταν ο Σάκης τραγουδάει και ένας άντρας λίγο πιο δίπλα...χασμουριέται!!!!



Related

showbiz 3510568199537764860

Follow us


item