News-Piper

Σοκάρει ο πρωταγωνιστής του «Ταμάμ»: «Σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου»!

​Ένα βήμα πριν την αυτοκτονία, λόγω της ανεργίας και της άσχημης ψυχολογικής του κατάστασης, έφτασε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο νεαρός ηθ...

​Ένα βήμα πριν την αυτοκτονία, λόγω της ανεργίας και της άσχημης ψυχολογικής του κατάστασης, έφτασε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο νεαρός ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστός από τη σειρά «Ταμάμ»!

«Είχα φτάσει σε πολύ άσχημη ψυχική κατάσταση, σε σημείο να σκεφτώ να βάλω τέλος στη ζωή μου», εξομολογήθηκε, στην εκπομπή «Όλα», ο Γιάννης και συνέχισε: «αυτή τη στιγμή, ένα τεράστιο ποσοστό της νεολαίας έχει φτάσει σε αυτό το σημείο, είτε το λέει στο διπλανό του, είτε όχι».
Όπως εξήγησε, η σκέψη αυτή του «ξύπνησε» πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, σε ηλικία 21 ετών, καθώς ένιωσε σε αδιέξοδο λόγω της κατάστασης που επικρατεί: «αισθανόμουν ότι δεν υπάρχει διέξοδος, ήμουν άνεργος, ένιωθα ότι δεν έχω στον ήλιο μοίρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Αυτό που σκεφτόμουν δεν είναι ηρωικό. Είναι αντιηρωικό και δεν το προτείνω για κανένα λόγο», συνέχισε ο ηθοποιός και έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας, τονίζοντας πως «όταν είσαι στον πάτο έχεις όλο το δρόμο προς τα πάνω»!

Related

showbiz 8031721593192434067

Follow us


item