News-Piper

Το αντίο της Ντορέττας Παπαδημητρίου στο τηλεοπτικό κοινό

Λίγα λεπτά πριν το φινάλε της σημερινής εκπομπής, η Ντορέττα Παπαδημητρίου θέλησε να εξηγήσει στο τηλεοπτικό κοινό τι συμβαίνει με τα «Κ...

Λίγα λεπτά πριν το φινάλε της σημερινής εκπομπής, η Ντορέττα Παπαδημητρίου θέλησε να εξηγήσει στο τηλεοπτικό κοινό τι συμβαίνει με τα «Καλημερούδια», που –σύμφωνα με πληροφορίες- ίσως να μη βγουν ποτέ ξανά στον τηλεοπτικό «αέρα», λόγω οικονομικών προβλημάτων του καναλιού.

Εμφανώς συγκινημένη και, έχοντας κοντά τους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες, η παρουσιάστρια ευχαρίστησε τους τηλεθεατές για τη στήριξη και έκανε λόγο για ένα διάλειμμα που ελπίζει να μην κρατήσει πολύ.
«Υπάρχουν σοβαρά οικονομικά θέματα στο κανάλι, που δεν έχουν να κάνουν ούτε με τα Καλημερούδια, ούτε με εμάς, ούτε με τους τεχνικούς, ούτε με τους δημοσιογράφους. Είναι θέματα πέρα και πάνω από εμάς και μας αναγκάζουν να κάνουμε ένα διάλειμμα. Δε ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό το διάλειμμα και συγχωρείστε μου τη συγκίνηση, αλλά έχουμε δουλέψει με πολλή αγάπη για όλο αυτό το πράγμα… Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και ελπίζω να τα ξαναπούμε» είπε μεταξύ άλλων.

Related

media 5980978414743117108

Follow us


item