News-Piper

Το πονηρό σαρδάμ της Κατερίνας Καινουργιου

Καθόλη τη διάρκεια του  Λόγω TiVis,  η παρουσιάστρια και τα μέλη του πάνελ, δεν σταμάτησαν να γελάνε. Με πολύ κέφι και χαρά, παρουσίασαν...

Καθόλη τη διάρκεια του Λόγω TiVis, η παρουσιάστρια και τα μέλη του πάνελ, δεν σταμάτησαν να γελάνε. Με πολύ κέφι και χαρά, παρουσίασαν τα ενδιαφέροντα θέματα της εκπομπής.

Ωστόσο, όταν προβλήθηκε το θέμα με τη συνέντευξη του Χρήστου Δάντη, όλοι είχαν να σχολιάσουν κάτι. Μάλιστα τοποθετήθηκαν για το πόσο ροκ καλλιτέχνης είναι και το πόσο δημοφιλής ήταν. Οι υπεύθυνοι της εκπομπής του Alpha την ίδια ώρα, έπαιζαν από πίσω τα «Δακτυλικά αποτυπώματα» του καλλιτέχνη, αλλάζοντάς το με το «The Trooper» των Iron Maiden.
Η αλλαγή αυτή έκανε το πάνελ να ξεσπάσει σε γέλια, όμως κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθήσει με την Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια πήρε το λόγο και είπε: «Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αυτή είναι και η μαγεία των εκπομπών…Αυτή είναι και γαμει…Ωχ συγνώμη μαγεία ήθελα να πω! Δεν το πιστεύω, τι έχω πάθει σήμερα», κάνοντας ένα από τα πιο απολαυστικά σαρδάμ της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς.

Related

media 6328108862385001513

Follow us


item