News-Piper

Με ωραία λόγια και αγάπη αποχαιρέτησε ο Νίκος Χατζηνικολάου τον Παντελή Παντελίδη

Όλη τη  χώρα συντάραξε ο ξαφνικός χαμός του νεαρού καλλιτέχνη, Παντελή Παντελίδη. Τα μηνύματα έπεφταν βροχή , μάλιστα, κατά τη διάρκεια ...

Όλη τη χώρα συντάραξε ο ξαφνικός χαμός του νεαρού καλλιτέχνη, Παντελή Παντελίδη. Τα μηνύματα έπεφταν βροχή, μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real FM.

«Έχω πάρα πολλά μηνύματα από πολλούς φίλους για το δυστύχημα που οδήγησε στην απώλεια της ζωής αυτού του νέου και ταλαντούχου και πολύ αγαπητού καλλιτέχνη,  του Παντελή Παντελίδη» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος και πρόσθεσε:
«Μου γράφετε οι περισσότεροι από σας, ότι είναι μια καλή αφορμή αυτή η τραγωδία, για να θυμίσουμε στα νέα παιδιά ότιπρέπει να προσέχουν στους δρόμους, ότι δεν πρέπει να πατούν το γκάζι πολύ, ότι πρέπει να το ελέγχουν το αυτοκίνητο πάντα, ότι πρέπει να φορούν τη ζώνη ασφαλείας και ότι πρέπει να παίρνουν όλα τα μέτρα εκείνα που προστατεύουν τη ζωή τους. Δεν πρέπει να οδηγούν ποτέ όταν είναι κουρασμένοι ή όταν έχουν πιει ένα ποτηράκι παραπάνω. Η απώλεια αυτού του τόσο σημαντικού νέου καλλιτέχνη ας λειτουργήσει σαν ένα ταρακούνημα για τα νέα παιδιά, ώστε να προφυλάσσουν καλύτερα τον εαυτό τους».
Τέλος, ο δημοσιογράφος τον αποχαιρέτησε με τη σειρά του ως εξής: «Μου ζητάτε πάρα πολλοί με μηνύματα σας να ακούσουμε ένα τραγούδι του Παντελή Παντελίδη και θα το ακούσουμε, για να θυμηθούμε την πολύ όμορφη, την αισθαντική φωνή του. Ένας σημαντικός νέος καλλιτέχνης, ένα αυτοδημιούργητο παλληκάρι. Επέβαλε την παρουσία του στη μουσική σκηνή. Βγήκε στο διαδίκτυο με τα τραγούδια του, αγαπήθηκε από τον κόσμο και από τις συνεντεύξεις του που είδα και διάβασα ήταν και ωραία ψυχή, ωραία καρδιά. Τον αποχαιρετούμε με αγάπη και στέλνουμε την αγάπη μας και τις ευχές μας για κουράγιο στην οικογένεια του».

Related

media 7967195067412223504

Follow us


item