​Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο της Βούλας, καθώς συγγενείς και φίλοι του Παντελή Παντελίδη έδειραν δημοσιογράφο!
Όπως λέγεται, επιχείρησε να φωτογραφήσει το άψυχο κορμί του τραγουδιστή, ενώ ο ίδιος δίνει μέσω Facebook τη δική του απάντηση.
Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν, ο Στρατής Λιμνιός, που εργάζεται στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»,ξυλοκοπήθηκε άγρια και μεταφέρθηκε με φορείο στα επείγοντα του νοσοκομείου, κάτι που φαίνεται και σε φωτογραφία που δημοσίευσε το youweekly.
forio-1.jpg
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο δημοσιογράφος προσπάθησε να μπει στον ειδικό θάλαμο του «Ασκληπιείου» και να φωτογραφήσει τη σορό του 33χρονου τραγουδιστή, κάτι που ο ίδιος, με ανάρτησή του στο Facebook, διαψεύδει.
Όπως ισχυρίζεται ο Στρατής Λιμνιός πήγε όντως στο σημείο, αλλά για να φωτογραφίσει τους συγγενείς που βρίσκονταν εκεί, ενώ τράβηξε, με πλάτη, δύο καρέ με τις νοσοκομες που συνοδεύουν τη μητέρα του Παντελή και απομακρύνθηκε.
«"Παλιο@@@τανα δημοσιογράφε” ακούω κάποιον να λέει… Ξεκινά η επίθεση νιώθω την πρώτη γροθιά στο πίσω μέρος της πλάτης μου, αλλά δυστυχώς προσγειώνονται και δυο μπουνιές, η μια πόνεσε πολύ, στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου», γράφει ο δημοσιογράφος, προσθέτοντας ότι λιποθύμησε από το σοκ, αλλά είναι καλά στην υγεία του και θα φοράει κολάρο για δύο ημέρες. «Σε ότι με αφορά θα ζητήσω ένα συγνώμη από την οικογένεια και τους ανθρώπους που ήταν εκεί αν και δεν έκανα κάτι παραπάνω η λιγότερο από τη δουλειά μου και μάλιστα χωρίς να χρησιμοποιήσω ανορθόδοξα μέσα», καταλήγει.
limnios1.jpg
2.jpg