News-Piper

Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη για τον Απόστολο Γκλέτσο και όσα κόπηκαν στο μοντάζ

«Ο Απόστολος απέδειξε για ακόμα μια φορά πόσο μάγκας και αρσενικό είναι », έγραψε το Σαββατοκύριακο μέσα από την στήλη του στα Παραπολιτ...

«Ο Απόστολος απέδειξε για ακόμα μια φορά πόσο μάγκας και αρσενικό είναι», έγραψε το Σαββατοκύριακο μέσα από την στήλη του στα Παραπολιτικά ο Γιώργος Λιάγκας υπερασπιζόμενος το θάρρος του δήμαρχου Στυλίδας για τη δήλωσή του στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.

Ο γοητευτικός ηθοποιός που προκάλεσε σημαντική εντύπωση, απάντησε στη δήλωσή του: «Εγώ αυτό το έχω παραδεχτεί εδώ και δέκα χρόνια. Και τέλος πάντων το 2016 δεν είναι πράγματα αυτά, να λέμε ότι είναι “σοκ” ή κάτι τέτοιο, προς Θεού […] Όλοι αυτοί οι δήθεν και τάχα μου που τους βγαίνει η τεστοστερόνη από τα αυτιά να χαλαρώσουν, παρακαλώ πολύ. Και τέλος πάντων όποιος αισθάνεται πάρα πολύ άνδρας και τον ενόχλησε, όποτε θέλει, όπου θέλει, κλειδωνόμαστε σε ένα δωμάτιο και θα δούμε πως θα βγούμε και οι δύο από μέσα».
Σήμερα λοιπόν μέσα από το Πρω1νό, αναφέρθηκε εκτενέστερα στο συμβάν. Συγκεκριμένα αν και αρχικά δίστασε, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την αποκάλυψη on air: «Άντε θα το πω. Ειπώθηκαν και άλλα πράγματα για το συγκεκριμένο θέμα που δεν τα ακούσαμε. Κόπηκαν στο μοντάζ, ίσως γιατί θέλουν να προστατευτεί κάποιος. Εγώ ξέρω ποια είναι τα υπόλοιπα πράγματα».

Related

PROINO 5681378427319497640

Follow us


item