News-Piper

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Τα υπονοούμενα για τον «κάτι σαν γάμο» του και τα αινιγματικά σχόλια στο Πρω1νό

Πριν λίγους μήνες και μέσα από τον αέρα του  Πρω1νό , ο  Κωνσταντίνος Μπογδάνος  είχε αφήσει σαφή υπονοούμενα για το λόγο του διαζυγίου ...

Πριν λίγους μήνες και μέσα από τον αέρα του Πρω1νό, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε αφήσει σαφή υπονοούμενα για το λόγο του διαζυγίου του από την Τζίνα Μοσχολιού.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρώτο Θέμα, ο γνωστός δημοσιογράφος, ανέφερε σχετικά με το τι κρατά από το σύντομο γάμο του. «Θα το ξέρω όταν παντρευτώ. Γιατί δεν έκανα γάμο με την κυριολεξία του όρου. Έκανα κάτι σαν γάμο. Παντρεύτηκα για συγκεκριμένους λόγους, οι οποίοι εξέλιπαν νωρίς στην πορεία αυτής της συμβίωσης, αλλά δεν έχω προλάβει να ζήσω γάμο», τόνισε χαρακτηριστικά αφήνοντας για άλλη μία φορά υπονοούμενα.
Τις δηλώσεις του αυτές αποφάσισαν να σχολιάσουν μέσα από τη σημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1.  Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε χαρακτηριστικά για το θέμα: «Εγώ κατάλαβα τι εννοεί αλλά δεν μπορώ να το πω. Λέει ότι κάτι συνέβη που νομίζαν όλοι ότι συμβαίνει και όταν κατάλαβαν ότι αυτό δεν συμβαίνει… Το έχει πει και σε μας, αλλά είναι λεπτό θέμα, οικογενειακό».

Related

media 1997656265508266583

Follow us


item