News-Piper

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ποζάρει χωρίς μαλλιά και μιλά για το πρόβλημα υγείας του

O  Θεοχάρης Ιωαννίδης  που τον παρακολουθούμε καθημερινά στην επιτυχημένη σειρά του  ΑΝΤ1 Μπρούσκο , πριν από λίγο καιρό είχε παραχωρήσε...

Θεοχάρης Ιωαννίδης που τον παρακολουθούμε καθημερινά στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 Μπρούσκο, πριν από λίγο καιρό είχε παραχωρήσει μία από τις πιο εξομολογητικές του συνεντεύξεις στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά".

Για πρώτη φορά αποκάλυψε άγνωστες αλλά και ευαίσθητες πτυχές του εαυτού του. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως έχει χάσει τα μαλλιά του δυο φορές για αυτό και έχουν βγει κάποιες άσπρες τρίχες: «Παρόλα αυτά μου έδωσε το έναυσμα να μπορώ να εκτιμώ τα πιο βασικά πράγματα».
Χθες, ο ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και περιέγραψε τα συναισθήματα του όταν πέρναγε αυτή την περιπέτεια υγείας. Τέλος, έστειλε και το δικό του ξεχωριστό μήνυμα γράφοντας: «Γυροειδης Αλωπεκία. Μην πανικοβαλεσαι! Το έζησα 2 φορες στη ζωή μου και εμαθα οτι χρειάζεται χιούμορ και εσωτερική δυναμη για να το αντιμετωπίσεις. Υπάρχει λόγος για οτιδήποτε μας συμβαίνει και αν το εχεις πάθει καί εσυ, τοτε η ζωή, σου χρωστούσε ενα μάθημα ψυχικής ενδυνάμωσης. Δες το σαν ενα τεστ του εαυτού σου! Όταν το προσπεράσεις θα “βγεις” πιο δυνατός! Διάβασε ενα άρθρο στο διαδύκτιο σαν αυτο που βλεπεις απο κατω και μείνε ψύχραιμος! After all, ειναι μονο “τρίχες”»:

Τι είναι η γυροειδής αλωπεκία:
H γυροειδής αλωπεκία (alopecia areata) είναι μια αυτοάνοση ασθένεια του θύλακα της τρίχας. Χαρακτηρίζεται από ανομοιόμορφη τριχόπτωση, η οποία αναπτύσσεται σε φυσιολογικό, κατά τα άλλα, δέρμα, με τρίχες σε μορφή θαυμαστικού γύρω από τα όρια των περιοχών που επεκτείνεται. Στις περισσότερες περιπτώσεις περιορίζεται σε μία ή περισσότερες κηλίδες, αλλά στα βαριά περιστατικά μπορεί να υπάρχει πλήρης τριχόπτωση στην κεφαλή (ολική αλωπεκία – alopecia totalis) ή σε ολόκληρο το σώμα (καθολική αλωπεκία – alopecia universalis). Η αλωπεκία είναι μη ουλωτική και, στις περισσότερες περιπτώσεις, υποχωρεί αυτόματα μετά από λίγους μήνες.
Πηγή πληροφοριών: iatropedia.gr

Related

showbiz 3486538163733604725

Follow us


item