News-Piper

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Βανδή στην πρεμιέρα

Εντυπωσιακά σέξι ήταν η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στην πρεμιέρα που έκανε το σχήμα με την ίδια, τον Παντελή Παντελίδη και τον Κώστα Μαρ...

α03.jpgΕντυπωσιακά σέξι ήταν η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στην πρεμιέρα που έκανε το σχήμα με την ίδια, τον Παντελή Παντελίδη και τον Κώστα Μαρτάκη στην Πύλη Αξιού στη Θεσσαλονίκη.

Η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια φόρσε ένα εκπληκτικό μίνι φόρεμα με κρόσια που αποκάλυπτε το σέξι και γυμνασμένο σώμα της!

Γι’ αυτό και τα… παράπονά της στον Παντελίδη όταν πέταξε τη… φαρμακερή ατάκα!
Μιλώντας στο «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου», ο Παντελής είπε ότι ήθελε από μικρός να συνεργαστεί με τη Δέσποινα Βανδή!
α02.jpg
«Βρε Παντελή μου… Δε θα τα λες τέτοια, δεν σου είπα;» διέκοψε η Δέσποινα Βανδή, εννοώντας ότι ο τρόπος που εκφράστηκε ο Παντελίδης της «προσθέτει» χρόνια!
«Άντε… πες και εσύ “μεγάλωσα με τα τραγούδια της”» πρόσθεσε γελώντας!
Οι τρεις τους, πάντως, έδειξαν ότι έχουν καλή χημεία, αφού τα αστεία έδιναν και έπαιρναν μεταξύ τους.
α01.jpg
Χαρακτηριστικό είναι το πείραγμα της Δέσποινας Βανδή στον Κώστα Μαρτάκη, τον οποίο χαρακτήρισε… εξαιρετικό παρουσιαστή (αντί για τραγουδιστή) και τον κάλεσε να διαλέξει καριέρα!
Πάντως, η διάσημη τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στο βίντεο με τη χορωδία των ΚΑΠΗ που ερμήνευσαν το «Υποφέρω», λέγοντας ότι συγκινήθηκε αλλά και παραξενεύτηκε από την επιλογή τους.
Κάπου εκεί… πήρε εκδίκηση ο Μαρτάκης, λέγοντας: «Σκέψου να έλεγαν και αυτές “μεγάλωσα με τα τραγούδια σου”! Ε, δεν θα μπορούσα»!

Related

showbiz 7695421803760063074

Follow us


item