News-Piper

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεσπά: «Είναι πάρα πολύ γελοίοι αυτοί οι τύποι»

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της καινούριας του εκπομπής, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Mega,  «...

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της καινούριας του εκπομπής, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Mega, «Καλημερούδια» και τα… έβαλε με όλους τους τηλεκριτικούς που κατηγορούν την πρωινή ζώνη.

«Η πρωινή ζώνη θεωρώ πως είναι πολύ σημαντική. Πολλές φορές λοιδορήθηκε η πρωινή ζώνη από αυτούς του γνωστούς άγνωστους, οι οποίοι πάνε στο γραφείο τους και λένε πάλι μπουζούκια δείχνουν, πάλι διασκέδαση; Έλα ρε μάγκα! Για κάτσε εσύ το πρωί στο σπίτι, να πρέπει να έχεις παιδάκια, να πρέπει να το καθαρίσεις, να πρέπει να μαγειρέψεις, να πρέπει να φτιάξεις πράγματα, να μην έχεις δουλειά και να θέλεις κάτι να σε κάνει να γελάσεις! Να θέλεις κάτι για να φτιάξει η μέρα σου… Τι θέλετε δηλαδή; Να μιλάμε συνέχεια για προβλήματα και για προβλήματα; Αυτά τα βρίσκεις με την μία!» είπε χαρακτηριστικά.
Και στη συνέχεια πρόσθεσε εκνευρισμένος: «Είναι πάρα πολύ γελοίοι αυτοί οι τύποι που κατηγορούν την τηλεόραση. Αν δουν τι συμβαίνει σε άλλες χώρες μεγαλύτερης οικονομικής δύναμης, αλλά και πληθυσμιακής, δεν θα το πιστέψουν! Γι’ αυτό και τσαντιζόμουν και θύμωνα. Αντί να πουν μπράβο! Που το βρίσκουν το κέφι; Από το γραφειάκι τους κάθονται και κρίνουν την πρωινή ζώνη».

Related

media 8636461962114883923

Follow us


item