News-Piper

Έγκυος η Μαρία Μενούνος;

Εδώ και λίγες ώρες, η  Μαρία Μενούνος  έχει κάνει το διαδίκτυο να παραμιλά με το άκρως αποκαλυπτικό της βίντεο. Η Ελληνίδα παρουσιάστρι...

Εδώ και λίγες ώρες, η Μαρία Μενούνος έχει κάνει το διαδίκτυο να παραμιλά με το άκρως αποκαλυπτικό της βίντεο. Η Ελληνίδα παρουσιάστρια, που κάνει καριέρα στην Αμερικάνικη τηλεόραση, ανέβασε στο snapchatτης ένα μικρό βίντεο, στο οποίο αποκάλυψε κάτι…πολύ ευχάριστο!

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε από το ντεκολτέ της, το στήθος της, λέγοντας πως έιναι πραγματικά τεράστιο. Το εντυπωσιακό μπούστο της έχει πρηστεί, καθώς όπως ακούγεται να λέει: «Αυτά κάνουν οι ορμόνες, όταν κάνεις εξωσωματική»!

Η sexy Ελληνίδα παραδέχτηκε λοιπόν, πως κάνει την προσπάθειά της, για να αποκτήσει ένα παιδάκι με το σύντροφό της Keven Undergaro. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 1998 και όπως φαίνεται, είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους.
Μάλιστα, η παρουσιάστρια σχολίασε για το πρησμένο της στήθος πως ο αγαπημένος της, «θα είναι πολύ χαρούμενος» για αυτό! Το πλάνο του Snapchat κλείνει με τον  Δημήτρη Γιαννέτο που επιμελείται την εμφάνιση της.

Related

pregnancy/kids 5263286513168929576

Follow us


item