News-Piper

Πέθανε ο γιατρός του Michael Jackson

O  γιατρός του Michael Jackson και πολύ στενός του φίλος,Dr. Arnold Klein πέθανε την Πέμπτη το βράδυ στο Palm Springs ...

O  γιατρός του Michael Jackson και πολύ στενός του φίλος,Dr. Arnold Klein πέθανε την Πέμπτη το βράδυ στο Palm Springs ...

Εισήχθη σε νοσοκομείο πριν από 4 ημέρες με σοβαρούς πόνους στην κοιλιά, και παρέμεινε στο νοσοκομείο μέχρι που πέθανε το βράδυ της Πέμπτης. Πέθανε  από φυσικά αίτια, στις 19:50.
Ο Klein,  ήταν φημισμένος δερματολόγος του Μπέβερλι Χιλς, που είδε την καριέρα του να παίρνει την κατιούσα μετά τον θάνατο  του Michael. Ήταν ο  δερματολόγο πολλών διάσημων, μεταξύ των οποίων των Elizabeth Taylor, Dolly Parton, Goldie Hawn, Dustin Hoffman, Sharon Stone και Cher. 
Ήταν πρωτοπόρος του Botox  και στην πραγματικότητα ονομαζόταν "Ο πατέρας του Botox."
Ο βασιλιάς της ποπ και ο Klein ήταν οι καλύτεροι φίλοι και έκαναν μαζί συχνά διακοπές, αλλά ο τραγουδιστής χρησιμοποιούσε τη φιλία τους για να τον βοηθάει να προμηθεύεται ουσίες..

Ο  Klein είχε  χορηγήσει στον  Jackson ενέσιμο Demerol 51 φορές σε 3 μήνες πριν από το θάνατό του, ενώ του έκανε συχνά εισαγωγή σε  διάφορα κέντρα χειρουργικων επεμβάσεων για να του χορηγηθεί Propofol, το φάρμακο που σκότωσε τον τραγουδιστή. 
Ο Klein σύμφωνα με τις φήμες ήταν  ο βιολογικός πατέρας του γιου του Michael, Prince  Jackson ...Συμπτωματικά, ο Prince αναφέρθηκε σε αυτές τις φήμες μόλις χθες ...  λέγοντας πως ήξερε ότι ο Michael δεν ήταν ο βιολογικός πατέρα του, αλλά αυτό δεν είχε σημασία γι 'αυτόν.

Related

hollywood 6798927575150749314

Follow us


item