News-Piper

Δημήτρης Μακαλιάς: Η πρώτη φωτογραφία μετά την αποχώρησή του από το Epsilon

Λίγα 24ωρα μετά τον γάμο του με την Αντιγόνη Ψυχράμη, έγινε γνωστή η αποχώρηση του Δημήτρη Μακαλιάαπό την εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» τ...

Λίγα 24ωρα μετά τον γάμο του με την Αντιγόνη Ψυχράμη, έγινε γνωστή η αποχώρηση του Δημήτρη Μακαλιάαπό την εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» του «E TV».

Ο ηθοποιός, ο οποίος ήταν ένα από τα τέσσερα βασικά πρόσωπα που συνέθεταν την παρέα της Κατερίνας Καραβάτου -μαζί με τον Κρατερό Κατσούλη και την Όλγα Λαφαζάνη- φαίνεται πως λίγο πριν την πρεμιέρα για τη νέα σεζόν δεν τα βρήκε στο οικονομικό κομμάτι με τους ιθύνοντες του σταθμού.
Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, ο ίδιος είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια selfie με την γυναίκα της ζωής του από την παραλία, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε «Τελευταία ημέρα διακοπών... Αυτό θα πει φιλοξενία!!».

Ωστόσο, το απόγευμα της Κυριακής 6 Σεπτεμβρίου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με την αγαπημένη του και την καλή τους φίλη, Μαρίνα Σάττι, από το ταξίδι τους με σκάφος προς την Τζια και την Κύθνο, σχολιάζοντας «Το παίρνω πίσω... το καλοκαίρι συνεχίζεται!!!».

faysbook.gr

Related

media 4948002075498134136

Follow us


item