News-Piper

Ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε πρεμιέρα και ξαναείπε «Καλημέρα Ελλάδα»

Πρεμιέρα για 25η χρονιά έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, το πρωί της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου. Φέτος η εκπομπή ε...

Πρεμιέρα για 25η χρονιά έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, το πρωί της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου. Φέτος η εκπομπή επέστρεψε στον διαχρονικό της τίτλο «Καλημέρα Ελλάδα», που τόσο αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, αφήνοντας την υπογραφή του στη διαμόρφωση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής καλημέρισε τους τηλεθεατές μέσα από το ανανεωμένο πλατό της εκπομπής του, έχοντας στο πλευρό του τον Ντίνο Σιωμόπουλο και την Μπάγια Αντωνοπούλου.
«Καλημέρα Ελλάδα, καλημέρα σας κυρίες και κύριοι φίλες και φίλοι. Να έχουμε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού να έχουμε καλό υπόλοιπο της προεκλογικής περιόδου. Ξαναγυρίζουμε. Ξαναγυρίζουμε στα γνώριμα λημέρια. Με λίγο διαφορετικά χρώματα και ένα διαφορετικό σήμα. Αδιανόητο για εμένα αλλά κάποια στιγμή πειθάρχησα να αλλάξουν τον τίτλο της μακροβιότερης εκπομπής της ελληνικής τηλεόρασης. Της εκπομπής, - αυτό δεν αφορά εμένα, αφορά όλους τους συντελεστές αυτούς της εκπομπής - που άνοιξε το δρόμο στην πρωινή ζώνη. "Καλημέρα Ελλάδα" λοιπόν θα το λέμε και θα γεμίζει το στόμα μας. Να σας καλημερίσουμε να σας καλοσωρίσουμε, να σας ευχηθούμε τα καλήμερα κυρίες και κύριοι», είπε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, δεν δίστασε να σχολιάσει και τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας με το δικό του τρόπο.
«Δεν ξέρουμε τι μας γίνεται! Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε τη θέση τη δική μας. Φύγαμε με μνημόνιο, γυρίσαμε με μνημόνιο! Παρακολουθούσα όλη αυτή τη διαδικασία αυτών των ημερών και πότε γέλαγα, πότε έκλαιγα. Περισσότερα προβληματιζόμουν! Μια ανούσια διαδικασία για να αποδείξει ο ένας στον άλλον τι; Το θέμα είναι να αποδείξουν στον ελληνικό λαό! Και να αποδείξουν ότι έχουν τη δυνατότητα να είναι αρκετές δυνάμεις μαζί! Η εποχή των αυτοδύναμων κυβερνήσεων έχει τελειώσει!» ανέφερε.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:
faysbook.gr

Related

media 2832403692500671511

Follow us


item