News-Piper

Το πρόβλημα υγείας της Τατιάνας Στεφανίδου και η πρώτη καλεσμένη που θα συζητηθεί

Λίγες ώρες απομένουν για την πολυσυζητημένη πρεμιέρα της Τατιάνας Στεφανίδου στο νέο της κανάλι, το Epsilon. Η παρουσιάστρια ετοιμάζει π...

Λίγες ώρες απομένουν για την πολυσυζητημένη πρεμιέρα της Τατιάνας Στεφανίδου στο νέο της κανάλι, το Epsilon. Η παρουσιάστρια ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για το κοινό και, μεταξύ άλλων, μια πολύ «δυνατή» συνέντευξη για το ξεκίνημά της.

Σύμφωνα με το tlife, η ίδια επέλεξε να ασχοληθεί με ένα θέμα που συγκλόνισε την Ελλάδα. Πρόκειται για τη δολοφονία τoυ 42χρονου καπετάνιου Θανάση Λάμπρου και για πρώτη φορά, η προφυλακισμένη χήρα του άτυχου ναυτικού θα «σπάσει» τη σιωπή της και θα μιλήσει αποκλειστικά μέσα από τις φυλακές στην εκπομπή.
Ακόμα, στο πλατό θα βρεθεί η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία θα αποκαλύψει για πρώτη φορά, άγνωστες πτυχές της ζωής της που μοιάζουν με μυθιστόρημα. Επίσης, η Καλομοίρα, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του γιου της, θα στείλει αποκλειστικά στην εκπομπή ένα μήνυμα καρδιάς.
Η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα υγείας, και συγκεκριμένα φαρυγγίτιδα, πριν την έναρξη.

peoplegreece.com

Related

media 231716370442442664

Follow us


item