News-Piper

Η πρεμιέρα της Ναταλίας Γερμανού

Λίγα λεπτά πριν το ρολόι δείξει 1, η Ναταλία Γερμανού είπε την πρώτη καλησπέρα στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συχνότητα του Epsilon κα...

Λίγα λεπτά πριν το ρολόι δείξει 1, η Ναταλία Γερμανού είπε την πρώτη καλησπέρα στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συχνότητα του Epsilon και τη νέα της εκπομπή «NaMaSte».

Έχοντας λίγο τρακ, η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό, έχοντας μαζί της τους δύο πιστούς της φίλους, τον Γκούφι και τον Μίκυ, έδειξε στους τηλεθεατές το «σπίτι» της.
«Αυτό είναι το καινούριο σας σπίτι. Ελπίζω και εύχομαι. Καλό μεσημέρι παιδιά! Σε όλα αυτά τα χρόνια που κάνω τηλεόραση έχω πει κατά καιρούς “καλησπέρα”, “καλημέρα” τα σαββατοκύριακα, αν θυμάστε, αλλά “καλό μεσημέρι” είναι η πρώτη φορά που λέω στη ζωή μου. Και το λέω από τη συχνότητα του Epsilon αυτό. Νιώθω πολύ ωραία εδώ. Πολύ οικεία», είπε χαρακτηριστικά, ευχαριστώντας στη συνέχεια όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν για να στηθεί αυτή η εκπομπή.
«Δεν θέλω να δώσω υποσχέσεις. Δεν ξέρω πως θα πάει αυτή η εκπομπή, αν θα πάει καλά, αν θα σκίσει, δε μας νοιάζει, αυτό που μας νοιάζει είναι να σας κάνουμε καλή παρέα», τόνισε στη συνέχεια.
Κατόπιν, μπήκαν στο πλατό οι νέοι της συνεργάτες, Νίκος ΓκάνοςΈλενα Ασημακοπούλου-η οποία είχε το περισσότερο άγχος από όλους-, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Χριστίνα Μουστάκα και Δημήτρης Μηλιόγλου, τους οποίους η Ναταλία σύστησε στο κοινό.


peoplegreece.com

Related

media 6933678173802771057

Follow us


item