News-Piper

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δείτε πώς της ευχήθηκαν οι φίλες της για τα γενέθλια της

Αν και λίγες μέρες πριν η  Κωνσταντίνα Σπυροπούλου  βρισκόταν στο νοσοκομείο λόγω αυτής της ίωσης που την ταλαιπωρούσε, έχει αναρρώσει π...

Αν και λίγες μέρες πριν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρισκόταν στο νοσοκομείο λόγω αυτής της ίωσης που την ταλαιπωρούσε, έχει αναρρώσει πλέον και είναι καλά.

Η παρουσιάστρια του Alpha έχει τα γενέθλια της σήμερα, κλείνει τα 27 και χθες το βράδυ επέλεξε να τα γιορτάσει με τις φίλες της.
Μόλις άλλαξε η μέρα, δηλαδή μετά τις 12 το βράδυ, την κατέκλυσε η γιορτινή διάθεση και άρχισε να ανεβάζει video. Φαίνεται πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει πολύ χιούμορ, καθώς το πρώτο video που ανέβασε στο instagram, έδειχνε ένα χέρι να την χαστουκίζει. Φυσικά επρόκειτο για ένα μίνι τρικ της εφαρμογής του snapchat!

Στο επόμενο video ήταν εκείνη με τις φίλες της, που της ευχήθηκαν για τα γενέθλια της. Ο τρόπος που επέλεξαν να της πουν Happy Birthday ιδιαίτερος και αστείος. Χρησιμοποιώντας λοιπόν την νέα εφαρμογή dubsmash που έχει γίνει μεγάλο trend, ευχήθηκαν στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Να με χαίρεστε» ήταν η λεζάντα του αποσπάσματος!

Χρόνια πολλά κι από εμάς!

peoplegreece.com

Related

showbiz 2785618389779871735

Follow us


item