News-Piper

Η δημόσια συγγνώμη της Σταματίνας Τσιμτσιλή σε γνωστό παρουσιαστή

«Ο Σάββας Πούμπουρας το ξέρετε ότι έχει ένα παιδάκι και περιμένει το δεύτερο;» είπε χθες στον αέρα της εκπομπής η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μ...

«Ο Σάββας Πούμπουρας το ξέρετε ότι έχει ένα παιδάκι και περιμένει το δεύτερο;» είπε χθες στον αέρα της εκπομπής η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μπερδεύοντας τον γνωστό παρουσιαστή με κάποιο άλλο πρόσωπο, που όμως δεν αποκάλυψε εκείνη τη στιγμή.

Αμέσως, η Ελένη Τσολάκη προσπάθησε να… σώσει τη «γκάφα» της οικοδέσποινας του «Happy Day», η οποία το πρωί της Τρίτης ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Σάββα Πούμπουρα, ύστερα από τηλεφώνημα που δέχτηκε.
«Πραγματικά ο άνθρωπος, έντρομος χθες, πήρε τηλέφωνο και ρώταγε μήπως εμφανίστηκε κάποια γυναίκα με παιδί του. Σάββα μου ζητώ δημόσια συγγνώμη και από σένα και από την οικογένειά σου. Είχα έναν άλλον άνθρωπο στο μυαλό μου με τον οποίον μοιάζετε, έχετε καταπληκτική ομοιότητα. Παίρνανε και οι συγγενείς του και λέγανε “Μπας και έχεις κάνει κανένα παιδί”;», είπε χαρακτηριστικά.
Τελικά με ποιον μπέρδεψε τον Σάββα Πούμπουρα; Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε: «Είχα στο μυαλό μου τον Στάθη Καβούκη από το Mad που έμαθα το καλοκαίρι ότι έχει κάνει ένα παιδάκι και περιμένουν και το δεύτερο».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:


Related

media 2148295777690719691

Follow us


item