News-Piper

Η Ελένη Φουρέιρα τώρα και ηθοποιός

Ξεχωρίζει για τις μοναδικές της ερμηνείες επί σκηνής.


eleni foureira people 107 (2)

Ξεχωρίζει για τις μοναδικές της ερμηνείες επί σκηνής.
Τόσο φωνητικά όσο και χορευτικά, πρόκειται για μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην Ελληνικές πίστες. Η Ελένη Φουρέιρα φαίνεται πως θα πραγματοποιήσει ένα ακόμη όνειρό της, καθώς όπως όλα δείχνουν θα «πατήσει» και στο θεατρικό σανίδι.
Ο σκηνοθέτης Γιώργος Βάλαρης, ετοιμάζει πυρετωδώς ένα μιούζικαλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, με θεματολογία από τα 80’s και πρότασή του ήταν να έχει η τραγουδίστρια βασικό ρόλο. Όπως αναφέρεται, «πέταξε» από τη χαρά της και άρχισε εντατικά μαθήματα υποκριτικής, στο πλευρό της σπουδαίας ηθοποιού, Ρούλας Πατεράκη.
Μάλιστα ο σκηνοθέτης έγραψε στο Facebook του: «Το αγαπώ αυτό το κορίτσι! Ελένη Φουρέιρα! Είμαι ενθουσιασμένος! Η πρωταγωνίστριά μου!» και ανέβασε κοινή τους φωτογραφία. Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, επικρατέστερος τίτλος είναι το «Barbarella the 80s musical» και ο εμπνευστής βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετούς καλλιτέχνες για να συμμετέχουν. Ανάμεσα σε άλλους ακούγεται και το όνομα Μαρίας Μπεκατώρου, η οποία κουβεντιάζει σε πολύ καλό κλίμα, χωρίς να έχει συμφωνήσει ακόμη.
Αναμένεται λοιπόν να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν τα σενάρια και δούμε στο σανίδι την τραγουδίστρια…

peoplegreece.com

Related

showbiz 959379714619734742

Follow us


item