News-Piper

Νίνο: Γιατί το 2012 ήταν μία από τις πιο δύσκολες χρονιές της ζωής του;

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από το μουσικό reality  «Fame Story » και από τότε δεν έχει σταματήσει να χαρίζει επιτυχίες στον κόσμο που ...

Nino1
Συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από το μουσικό reality «Fame Story» και από τότε δεν έχει σταματήσει να χαρίζει επιτυχίες στον κόσμο που τον στηρίζει.

Ο Νίνο είναι από τους τραγουδιστές που δεν διστάζουν να πουν την γνώμη τους όποια και αν είναι αυτή, κάτι που παλιότερα αυτό έχει παρεξηγηθεί από πολλούς.
Επιτυχίες, χειροκροτήματα, κάμερες και μετά μια μεγάλη παύση, τόσο από τις ζωντανές εμφανίσεις αλλά και από την δισκογραφία. Ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει την δική του οικογένεια με την Χρυσή Βαρδινογιάννηκαι την ευτυχία τους ολοκλήρωσαν ο ερχομός των δύο παιδιών τους.
Επέστρεψε δυναμικά στην δισκογραφία μετά από οχτώ χρόνια απουσίας και έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην περίοδο που ήταν εκτός χώρου. «Υπήρξε μια περίοδος που ήμουν εκτός, αλλά δεν γίνεται να είσαι παντού. Η δουλειά αυτή σε βάζει, σε βγάζει, προσπαθείς να μπεις, δεν τα καταφέρνεις, φεύγεις και επιστρέφεις» και συμπλήρωσε «Το 2012 ήταν πολύ δύσκολη χρονιά γιατί δεν ήξερα τι να κάνω μουσικά. Για ένα μικρό διάστημα δεν είχα έμπνευση και αυτό ήταν πολύ άσχημο. Επίσης, δύσκολη χρονιά ήταν το 2007, όταν έγινε μια απόπειρα δολοφονίας σε βάρος μου. Ήταν δύσκολο μέχρι να βρω ξανά τις ισορροπίες μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όταν το «Fame Story» τελείωσε, ο Νίνο ήταν στο κέντρο της προσοχής καθώς είχε πολύ μεγάλη απήχηση στο κοινό, από την πρώτη κιόλας εμφάνιση του. Πώς διαχειρίστηκε όμως τη μεγάλη δημοσιότητα; Ο τραγουδιστήςπαραδέχτηκε πως υπήρξε ένα διάστημα που έχασε τον εαυτό του: «Για πολύ λίγο, στην αρχή της καριέρας μου και ήταν φυσικό. Δυστυχώς, άνοιξα τα αυτιά μου για να ακούω τι λένε οι γύρω μου και άκουγα μόνο τα άσχημα. Στα επαγγελματικά, πρέπει να κοιτάς τον στόχο σου και όχι τους ψιθύρους των γύρω σου, για να μην σε βγάλει κανείς από τον δρόμο σου. Κάποια στιγμή σταμάτησα να προχωρώ, αλλά ευτυχώς για λίγο».

Related

showbiz 2295634890802709759

Follow us


item