News-Piper

Ναταλία Γερμανού: Δείτε το promo βίντεο για τη νέα της εκπομπή

Η Ναταλία Γερμανού θα βρίσκεται στη μεσημεριανή ζώνη από την νέα σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του Εpsilon και θα βρεθεί «αντιμέτωπη» με ...

Η Ναταλία Γερμανού θα βρίσκεται στη μεσημεριανή ζώνη από την νέα σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του Εpsilon και θα βρεθεί «αντιμέτωπη» με την Ελένη Μενεγάκη στην ίδια ζώνη.

Η ομάδα, που θα βρίσκεται στο πλευρό της παρουσιάστριας στο νέο της καθημερινό στοίχημα θα αποτελείται από τους: Δημήτρη Μηλιόγλου, Χριστίνα Μουστάκα, Παναγιώτη Ραφαηλίδη και Έλενα Ασημακοπούλου, ενώ τελευταίο ανακοινώθηκε ένα ακόμα όνομα, αυτό του τραγουδιστή, Νίκου Γκάνου.
Όπως πληροφορηθήκαμε, το «Namaste» -αυτό θα είναι τελικά και το όνομα της εκπομπής- θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Σεπτεμβρίου και όλοι οι συντελεστές βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, προκειμένου να είναι τα πάντα στην εντέλεια. Μάλιστα, προγραμματίζεται μέσα στην εβδομάδα να γίνει και η επίσημη φωτογράφηση με όλη την ομάδα.
Το βράδυ της Δευτέρας, η παρουσιάστρια ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα υποβρύχιο βίντεο που τη δείχνει να κολυμπάει και να ακούγεται η μεγάλη επιτυχία του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Ο βυθός σου». Την επιμέλειά του είχε, όπως έγραψε η ίδια στη λεζάντα, ένας από τους συνεργάτες της εκπομπής, αλλά και πολύ καλός της φίλος, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.
germanou
Πρόκειται για ένα promo απόσπασμα του τηλεοπτικού εγχειρήματος με διττή σημασία. Σίγουρα, η Ναταλία με τους συνεργάτες της ετοιμάζουν στο κοινό πολλές εκπλήξεις, ενώ στέλνουν μήνυμα ότι ξέρουν να… κολυμπούν στα βαθιά, έχοντας απέναντι τηλεοπτικά μεγαθήρια, όπως η Ελένη Μενεγάκη.
Δείτε το βίντεο:

peoplegreece.com

Related

media 4392557811471401265

Follow us


item