News-Piper

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο τίτλος της πρωινή ψυχαγωγικής εκπομπής του Mega και ο συμπαρουσιαστής της

Η αυλαία του  «MEGA με μια»  έπεσε και όπως έχει γίνει γνωστό ο  Μάρκος Σεφερλής  δεν θα βρίσκεται στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Mega.

ntoretta
Η αυλαία του «MEGA με μια» έπεσε και όπως έχει γίνει γνωστό ο Μάρκος Σεφερλής δεν θα βρίσκεται στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Mega.

Μετά από πολλές συζητήσεις, συναντήσεις και δοκιμαστικά τα χέρια δόθηκαν, οι υπογραφές έπεσαν και την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη στο Μεγάλο Κανάλι αναλαμβάνει η Ντορέττα Παπαδημητρίου.
Οι συζητήσεις απέκτησαν άλλη βάση, ποιος θα είναι ο τίτλος της εκπομπής, ποιοι θα πλαισιώνουν την κεντρική παρουσιάστρια, τι θεματολογία θα έχει το νέο πρωινό κοκ.
Στην εφημερίδα Espresso, μέσα από τη στήλη «Άκου να δεις» ήρθε η πρώτη πληροφορία. Στο πλευρό τηςΝτορέττας Παπαδημητρίου ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης. Και μπορεί ο ηθοποιός να μην έχει δοκιμαστεί ξανά σε αυτό το ρόλο αλλά του αρέσει να δοκιμάζει τις δυνάμεις του σε νέα δεδομένα. Εξάλλου όπως δείχνει το φετινό τηλεοπτικό τοπίο οι ηθοποιοί θα έχουν περίοπτη θέση στην ψυχαγωγία.
leonidas kalfagiannis
Η Αλεξάδρα Τσόλκα πάντως δεν φαίνεται να πιστεύει και πολύ σε αυτό το εγχείρημα, έτσι, έγραψε χαρακτηριστικά: «Το πρωινό» μας, λέει, θα ονομάζεται η εκπομπή που θα παρουσιάζει η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο Mega έχοντας στο πλευρό της τον απόλυτα συμπαθή και φιλικό Λεωνίδα Καλφαγιάννη, που μόλις βλέπει κάμερες και δημοσιογράφους, τους πιάνει με τις πέτρες. Πρωτότυπος ο τίτλος, δε νομίζετε; ΗΦαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν την εκπομπή «Το Πρωινό» και η Ντορέττα «Το Πρωινό μας»!

peoplegreece.com

Related

media 3819866766244289725

Follow us


item