News-Piper

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε την χωρίς ίχνος μακιγιάζ μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο στη Σκόπελο

Την ημέρα της Παναγίας επέλεξε να γιορτάσει η  Ελένη Μενεγάκη  και ο  Μάκης Παντζόπουλος  στη Σκόπελο. Το ζευγάρι έκανε ακόμα μια απόδρα...

Την ημέρα της Παναγίας επέλεξε να γιορτάσει η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος στη Σκόπελο. Το ζευγάρι έκανε ακόμα μια απόδραση με το φουσκωτό στα νησιά των Σποράδων.

Το βράδυ, οι δυο τους επέλεξαν μια γραφική οικογενειακή ταβέρνα, με καλό σπιτικό φαγητό – μεγάλη αδυναμία της παρουσιάστριας – στην Γλώσσα Σκοπέλου. «Το Στέκι του Μάστορα» υποδέχτηκε το ζευγάρι, οι εργαζόμενοι και ο ιδιοκτήτης τους περιποιήθηκαν και φυσικά ζήτησαν να απαθανατίσουν τη στιγμή.
Η Ελένη Μενεγάκη φωτογραφήθηκε με μεγάλη χαρά με τους εργαζόμενους και μάλιστα όχι μόνη της αλλά με τον σύντροφό της και πατέρα του τέταρτου παιδιού της.
«Παράδεισο», χαρακτήρισε η παρουσιάστρια το νησί και το φαγητό πεντανόστιμο, σύμφωνα με όσα γράφει το skopelosonline, που έκανε γνωστή την είδηση και δημοσίευσε τις φωτογραφίες.
Η παρουσιάστρια όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες είναι εντελώς άβαφη, όπως επιθυμεί στις διακοπές της και όταν βρίσκεται μακρυά από τα φώτα της μικρής οθόνης, και φοράει ένα μακρύ φλοράλ, αέρινο φόρεμα. Όσο για το Μάκη Παντζόπουλο είναι casual όπως τον έχουμε συνηθίσει στις περισσότερες εμφανίσεις του.

menegaki2

Related

showbiz 9088903007862182335

Follow us


item