News-Piper

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Οι τρυφερές αγκαλιές με την μπαλαρίνα που του έκλεψε την καρδιά

Μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής του φαίνεται ότι διανύει ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, αφού ο έρωτας με την Κύπρια χορεύτρια της Λυ...

Μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής του φαίνεται ότι διανύει ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, αφού ο έρωτας με την Κύπρια χορεύτρια της Λυρικής Σκηνής Κλέλια Μενελάου καλά κρατεί.

παν1.jpg

Λόγω των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων στο νησί της Αφροδίτης, ο γνωστός ηθοποιός πηγαινοέρχεται πολύ συχνά Αθήνα- Κύπρο. 

Στο τελευταίο του ταξίδι ο φακός της Real Life τον εντόπισε μαζί με τη σύντροφό του και από τις φωτογραφίες μπορείτε να καταλάβετε πόσο ερωτευμένο είναι το ζευγάρι. Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης έμοιαζε να απολαμβάνει την τρυφερότητα της Κλέλιας, η οποία ήταν διαχυτική και μάλλον αδιάφορη για τα αδιάκριτα βλέμματα.
παν2.jpg

Όση ώρα περίμεναν για να περάσουν τον έλεγχο του αεροδρομίου, η Κύπρια καλλονή δε σταμάτησε να τον αγκαλιάζει και να τον κοιτάζει στα μάτια. 
παν3.jpg

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον περασμένο Νοέμβριο, όταν οι δυο τους συναντήθηκαν σε κοινές καλλιτεχνικές παρέες. Η έντονη αμοιβαία έλξη που ένιωσαν άνθησε και πολύ σύντομα ξεκίνησε το ειδύλλιό τους.

Related

showbiz 1482662675555419521

Follow us


item