News-Piper

Διάσημη Ελληνίδα εξομολογείται: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι η τηλεοπτική μου “μητέρα”»

Πρόκειται για μία από τις πιο sexy παρουσίες των τελευταίων χρόνων στο χώρο της showbiz. Την έχουμε δει να εμφανίζεται σε πολλές εκπομπέ...

Πρόκειται για μία από τις πιο sexy παρουσίες των τελευταίων χρόνων στο χώρο της showbiz. Την έχουμε δει να εμφανίζεται σε πολλές εκπομπές, για να δείξει τις ασκήσεις γυμναστικής της, για τέλειο σώμα.
Ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει περάσει και στο χώρο της μόδας, σχεδιάζοντας την προσωπική της συλλογή για μαγιό.
Όπως εύκολα καταλάβατε, μιλάμε για την Χριστίνα Πάζιου. Η γυμνάστρια, που καίει καρδιές με κάθε της ανάρτηση, έχει βγάλει το απόλυτο trend του καλοκαιριού με τα μαγιό της CP Collection. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι Ελληνίδες celebrities, που έχουν επιλέξει τα κομμάτια της.
1623650_700423276646209_36181435_n
Στην τελευταία της συνέντευξη λοιπόν, ανέφερε για την Ελένη Μενεγάκη και τη συνεργασία, που είχαν: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι η “τηλεοπτική” μου μητέρα και είμαι πολύ τυχερή για αυτό. Τη σκέφτομαι πάντα κι εύχομαι κάποια στιγμή να έχουμε την ευκαιρία να τα ξαναπούμε».
Φρόντισε μάλιστα να τονίσει, πως θα ήθελε να γυμναστεί τηλεοπτικά με τη Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα, γιατί «συμμετέχουν και οι ίδιοι σε όλες τις ενότητες της εκπομπής, είναι πάντα χαμογελαστοί, με πολλή ενέργεια και φοβερή αίσθηση του χιούμορ».
Σε ότι αφορά την επιτυχία της CP Collection, η Χριστίνα Πάζιου μίλησε με ειλικρίνεια: «Χαίρομαι πολύ που τόσες Ελληνίδες, διάσημες και μη, έχουν δείξει την προτίμησή τους στη CP Collection. Αυτό μου δίνει έμπνευση να σχεδιάζω και ενέργεια να συνεχίσω αυτό το νέο εγχείρημα». «Θα ήθελα πολύ να φορέσουν τα μαγιό μου η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Φαίη Σκορδά και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, γιατί έχουν υπέροχα γυμνασμένα κορμιά και ξέρω οτι θα τους ταιριάζουν τέλεια όλα τα σχέδια», συμπλήρωσε στη «Freddo» και τη Σπυριδούλα Τριάντου.

peoplegreece.com

Related

menegaki 1259000015467136860

Follow us


item