News-Piper

Αγγελική Ηλιάδη: Δείτε την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της!

Η  Αγγελική Ηλιάδη  είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο όμορφες, γυμνασμένες και ταλαντούχες εκπροσώπους της εγχώριας showbiz.

Η Αγγελική Ηλιάδη είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο όμορφες, γυμνασμένες και ταλαντούχες εκπροσώπους της εγχώριας showbiz.

Η τραγουδίστιρα λατρεύει να χτυπάει καινούργια τατουάζ στο κορμί της και να αλλάζει στυλ και look στα μαλλιά της -βαριέται τη ρουτίνα και θέλει συνεχώς να πειραματίζεται και να δοκιμάζει καινούργια πράγματα.
Το τελευταίο διάστημα η ίδια είχε ενδώσει στο ξανθό, όμως πρόσφαστα το… τερμάτισε, αποκτώντας ένα έντονο φωτεινό χρώμα που της ταιριάζει απίστευτα και έρχεται σε ωραία αντίθεση με το σοκολατένιο δέρμα της.
Η ίδια, ανέβασε τη selfie με το καινούργιο κατάξανθο χρώμα στα μαλλία της στα social media, ενημέρωνοντας παράλληλα τους χιλιάδες followers της πως έχει μπει στο στούντιο και ετοιμάζει τα καινούργια της τραγούδια.
«Ας κάνουμε μουσική!!! Η οικογένειά μου @panik_entertainment», έγραψε η ίδια ως λεζάντα για την παρακάτω φωτογραφία της:
aggelikh hliadh

Related

showbiz 2367595055640008398

Follow us


item