News-Piper

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η Αλέκα Καμηλά είπε «όχι» στην Ελένη Μενεγάκη

Έχουν περάσει δύο μόνο μήνες από τη συνέντευξη εξωφύλλου που έδωσε η Αλέκα Καμηλά στο People.

Έχουν περάσει δύο μόνο μήνες από τη συνέντευξη εξωφύλλου που έδωσε η Αλέκα Καμηλά στο People.
Εκεί,μιλώντας για τα μελλοντικά τους σχέδια ως οικογένεια, είχε εκμυστηρευτεί στον Γιώργο Πράτανο πως: «Ο Πέτζα έχει προτάσεις κάθε χρόνο από τότε που σταμάτησε το μπάσκετ. Και προσπαθεί να τα βάλει κάτω για να δει ποιο είναι το καλύτερο βήμα για εκείνον. Αυτή τη στιγμή είναι πρεσβευτής του NBA και για αυτόν το λόγο κάνει ταξίδια σε όλη την υφήλιο για να προωθεί το αμερικάνικο μπάσκετ. Το έχουμε συζητήσει και, έτσι κι αλλιώς, από την ώρα που ήρθαμε, είμαστε με το ένα πόδι στις ΗΠΑ».
Τελικά η στιγμή που το ζευγάρι θα πάρει τα τρία του παιδια, ΑντρέιΜίλα και Μαξ, και θα επιστρέψει στην Αμερική ήρθε πιο γρήγορα από ότι υπολόγιζαν, καθώς ο Πέτζα Στογιάκοβιτς είχε μια πολύ καλή πρόταση από το NBA.
Η Αλέκα μέσα στις επόμενες ημέρες θα πάει στην Καλιφόρνια για να προετοιμάσει το έδαφος και μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσουν και ο σύζυγος με τα παιδιά της. Αυτός είναι και ο λόγος που η όμορφη παρουσιάστρια που φέτος έκανε μεγάλη αίσθηση με την παρουσία της στο Όλα Παίζουν δεν θα βρεθεί σε νέα τηλεοπτική στέγη, παρόλο που μετά το τέλος της σεζόν είχε προτάσεις σχεδόν από όλα τα κανάλια. Μάλιστα, βρισκόταν πολύ κοντά στο να βρίσκεται στην ομάδα της Ελένης Μενεγάκη, όταν η οικογένεια πήρε τελικά την απόφαση να επιστρέψει στις ΗΠΑ. Έτσι, μετά το όμορφο καλοκαίρι που πέρασαν οικογενειακά στο σπίτι τους στη Χαλκιδική, η οικογένεια Στογιάκοβιτς ετοιμάζεται για τα επόμενα χρόνια να μετακομίσει ξανά μόνιμα στις ΗΠΑ, όπου άλλωστε γεννήθηκαν και μεγάλωσαν τα παιδιά. Το μόνο σίγουρο είναι πως στην Αλέκα θα λείψει πολύ η Ελλάδα, όπου ζει η οικογένειά της, αλλά και πολλοί καλοί τους φίλοι.

peoplegreece.com

Related

menegaki 8328102964323302390

Follow us


item