News-Piper

To sexy ατύχημα στην Μύκονο

Και με ένα «σκύψιμο» τα είδαμε όλα! Η Astrid Prete βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου και απολαμβάνει τις...

Και με ένα «σκύψιμο» τα είδαμε όλα! Η Astrid Prete βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου και απολαμβάνει τις διακοπές της στην χώρα μας.

Μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου στην serie A της Ιταλίας, ο άσσος των γηπέδων Luca Marrone πήρε το κορίτσι του και ήρθε στο νησί των Ανέμων για να απολαύσουν τον ήλιο και την θάλασσα της χώρας μας. Όπως αυτοί απολαμβάνουν τις διακοπές τους, οι λουόμενοι απολαμβάνουν το κορμί της νεαρής Astrid Prete.
Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR απαθανάτισε το ζευγάρι σε γνωστή πλαζ του νησιού και ο φωτογράφος βρέθηκε εκεί την κατάλληλη στιγμή. Βρισκόμενη μέσα στην θάλασσα η Astrid Prete έφτιαχνε το μαγιό της και το μικρό ατύχημα δεν άργησε να συμβεί. Η πίσω όψη του κορμιού της απαθανατίστηκε από τον φακό και όσοι ήταν μέσα στην θάλασσα τα  «είδαν όλα» από κοντά.
Ο άσσος της Juventus που όπως όλα δείχνουν θα μετακομίσει σε άλλη επαγγελματική ομάδα , μαζί με την σύντροφο του Astrid Prete αλλά και με φιλικό τους ζευγάρι βρίσκονται εδώ και ημέρες στο νησί και θα παραμείνουν ακόμη λίγες. Οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν σιγά σιγά στις υποχρεώσεις τους και η περίοδος των διακοπών σιγά-σιγά τελειώνει. 

Related

sport 8177247897779220441

Follow us


item