News-Piper

Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Με απάτησε με μία λουλουδού του ελέους. Έσπασα όλο το σπίτι»

Για τους άνδρες της ζωής της μίλησε σε συνέντευξή της στο «Πρώτο Θέμα»

Για τους άνδρες της ζωής της μίλησε σε συνέντευξή της στο «Πρώτο Θέμα»
η Άντζελα Δημητρίου ενώ αποκάλυψε και το χειρότερο πράγμα που της έκανε σύντροφός της. 

«Με απάτησε. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό. Είσαι με έναν άνθρωπο που τον φροντίζεις, είσαι δίπλα του με αγάπη και σε αντιμετωπίζει κατά τέτοιο τρόπο. Τον συγκεκριμένο σύντροφο δεν τον ήξερε πριν από τη σχέση μας ούτε η ίδια η μητέρα του. Τον έκανα γνωστό, τον έμαθε όλος ο κόσμος έδινε συνεντεύξεις σε τηλεοράσεις, περιοδικά εφημερίδες και ξαφνικά έμαθα ότι με απάτησε με μία λουλουδού του ελέους! Δεν έχω τίποτα με την οποιαδήποτε δουλειά κάθε γυναίκας. Αλλά σκέψου ότι είσαι με μία σταρ, έχεις μία γυναίκα με προσωπικότητα δίπλα σου, δεν μπορείς να την υποτιμάς» ανέφερε. 
0519_ANTZELA_DIMITRIOY_2592014.jpg
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν αναφέρεται στον Γιώργο Τρούπη η ίδια απάντησε: «Δεν θέλω να πω όνομα. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Δεν ήταν ωραίο πράγμα ούτε για το παιδί μου»

Όπως είπε η Λαίδη ψυχολογικά εκείνη την περίοδο που το έμαθε ήταν «χάλια. Έπαθα μεγάλη ζημιά. Τρελάθηκα. Δεν το περίμενα. Κάτι με έτρωγε μέσα μου, αλλά έλεγα "Αποκλείεται". Έκανε περίεργες κινήσεις. Έφευγε νωρίς από το σπίτι με την αιτιολογία ότι και καλά πάει στο Μπουρνάζι για καφέ. Έπαθα σοκ όταν συνέβη»

Όσο για το πώς το διαχειρίστηκε; «Ξέσπασα. Έσπασα όλο το σπίτι, τα πιάτα, τα ποτήρια ό,τι υπήρχε. Συνέβη μάλιστα τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων. Δεν θέλω όμως να μιλώ άλλο γι΄ αυτό. Μου κάνει κακό.»

Related

showbiz 3427235042770079723

Follow us


item