News-Piper

Μάρκος Σεφερλής: Το «ψαλίδισμα» της αμοιβής του και ο απαράβατος όρος για να ανανεώσει με το Mega

Με νέα δεδομένα θα επιστρέψει, αν τελικά συμβεί αυτό, ο Μάρκος Σεφερλής στο πόστο του στην πρωινή ζώνη του Mega, με το οποίο βρίσκεται ...

Με νέα δεδομένα θα επιστρέψει, αν τελικά συμβεί αυτό, ο Μάρκος Σεφερλής στο πόστο του στην πρωινή ζώνη του Mega, με το οποίο βρίσκεται σε συζητήσεις αυτές τις ημέρες.
Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά μάλιστα, ο παρουσιαστής πρέπει να ρίξει αρκετό νερό στο κρασί του αν θέλει τελικά να πρωταγωνιστεί και τη νέα σεζόν στην πρωινή εκπομπή. Και για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να αποδεχτεί δύο όρους φωτιά που δεν έχουν καμία σχέση με τα δεδομένα της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν. Πρώτον θα πρέπει να αποδεχτεί ένα γενναίο «ψαλίδισμα» στις απολαβές του, δεδομένων των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στην «πιάτσα» τον τελευταίο καιρό και δεύτερον θα πρέπει να κάνει... πίσω σε ό,τι αφορά τους συνεργάτες που θα έχει στο πλευρό του. Για την ακρίβεια θα πρέπει να δεχτεί πως την ομάδα που θα τον περικλείει τηλεοπτικά θα διαλέξουν οι ιθύνοντες του καναλιού και όχι ο ίδιος όπως έγινε πέρυσι. Κάτι που σημαίνει αυτόματα πως ίσως χρειαστεί να αποχωριστεί μερικούς ή και όλους τους περυσινούς συνεργάτες του και να δεχτεί στην τηλεοπτική του παρέα εκείνους που το κανάλι θεωρεί ότι ταιριάζουν μαζί του. Μένει να δούμε στο άμεσο μέλλον πώς θα αντιδράσει ο ηθοποιός και παρουσιαστής ο οποίος έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία να βρίσκεται στην παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του Mega. 

Related

media 6004675063303518372

Follow us


item