News-Piper

Αγγελική Ηλιάδη: Τι συνέβη και άνοιξε νέο λογαριασμό στο Instagram;

Στην Πάργα βρέθηκε η Αγγελική Ηλιάδη πριν από λίγες μέρες, όπου, εμφανώς ανανεωμένη, απόλαυσε χαλαρές και ξέγνοιαστες στιγμές με καλή πα...

Στην Πάργα βρέθηκε η Αγγελική Ηλιάδη πριν από λίγες μέρες, όπου, εμφανώς ανανεωμένη, απόλαυσε χαλαρές και ξέγνοιαστες στιγμές με καλή παρέα.

Λάτρεις του Instagram, η τραγουδίστρια δεν σταματούσε να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από τις διακοπές της στην πανέμορφη παραθαλάσσια κωμόπολη.
Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι τα στιγμιότυπα που απαθανάτιζε με το κινητό της «ανέβαιναν» σε ένα νέο λογαριασμό δημιουργήθηκε με το όνομά της, κάτι που έκανε πολλούς να αναρωτηθούν για το τι συνέβη.
Η Αγγελική Ηλιάδη απείχε από το Instagram για μια εβδομάδα, κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν για την απουσία της. Ωστόσο, το απόγευμα της Δευτέρας, η απάντηση δόθηκε και το νέο προφίλ της τραγουδίστριας είναι γεγονός.
Ο λόγος για τον οποίο, προφανώς, η Αγγελική Ηλιάδη χρειάστηκε να προβεί σ' αυτή την κίνηση είναι πως ξέχασε τον κωδικό πρόσβασης στον παλιό της λογαριασμό, ο οποίος έχει παραμείνει ενεργός.
ed

faysbook.gr

Related

showbiz 4174749551880314501

Follow us


item