News-Piper

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Τί γίνεται με το συμβόλαιό τους στο "E";

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης κατάφεραν να κάνουν τη διαφορά τη φετινή τηλεοπτική σεζόν κι έτσι το κανάλι που παρουσιάζο...

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης κατάφεραν να κάνουν τη διαφορά τη φετινή τηλεοπτική σεζόν κι έτσι το κανάλι που παρουσιάζουν την εκπομπή "Στα καλά καθούμενα", το Ε, αποφάσισε να
προχωρήσει στην ανανέωση των συμβολαίων τους για ακόμα δύο χρόνια! Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση!
Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης θα συνεχίσουν να μας υποδέχονται και τη νέα σεζόν κάθε Σαββατοκύριακο στο E TV !
Μετά από την τόσο επιτυχημένη πορεία της εκπομπής τους  « Στα καλά καθούμενα» που τους ανέδειξε νικητές  της χρονιάς στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου  (09:45-13:45) έναντι του ανταγωνισμού , στη σεζόν που ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουλίου, οι δυο παρουσιαστές   ανανέωσαν τα συμβόλαια τους με το κανάλι για δύο χρόνια ακόμη.
Με την ανανέωση αυτή η  διοίκηση του E TV επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη της απέναντι  τους και  η συνεργασία  προχωρά με κοινό στόχο  το άριστο αποτέλεσμα  που θα  συνεχίσει να είναι αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών κάθε Σάββατο και Κυριακή.

fthis.gr

Related

media 3595727568706679095

Follow us


item