News-Piper

Μάνος Ιωάννου: Θα βρίσκεται του χρόνου στο πλευρό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου;

Ο Μάνος Ιωάννου, αδιαμφισβήτητα, περνάει την καλύτερη φάση της ζωής του. Εκτός από την προσωπική ευτυχία, φαίνεται ότι οι μετοχές του ...

Ο Μάνος Ιωάννου, αδιαμφισβήτητα, περνάει την καλύτερη φάση της ζωής του. Εκτός από την προσωπική ευτυχία, φαίνεται ότι οι μετοχές του έχουν ανέβει πολύ και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Μετά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά του Star «Όρκος σιωπής» αλλά και την τεράστια επιτυχία της θεατρικής παράστασης Άντρες Έτοιμοι Για Όλα όπου πρωταγωνιστεί, ο όμορφος και ταλαντούχος νεαρός ηθοποιός είναι περιζήτητος για πολλά πράγματα στο τηλεοπτικό τοπίο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», φέρεται να δέχτηκε πρόταση για να βρίσκεται στο «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η οποία την ερχόμενη σεζόν θα κάνει «λίφτινγκ» στους παλιούς της συνεργάτες.
«Ο Μάνος για την ερχόμενη σεζόν συζητάει για διάφορα πράγματα τόσο στον Alpha, όσο και σε άλλα κανάλια που αφορούν μια σειρά από εκπομπές τόσο στη καθημερινή ζώνη όσο και στη ζώνη του Σαββατοκύριακου», είπε στο Peoplegreece.com πηγή από το περιβάλλον του, χωρίς να διαψεύδει πως από τον Alpha, μεταξύ άλλων, υπάρχει ενδιαφέρον και από την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Related

media 6346660399130439072

Follow us


item