News-Piper

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Είμαι ερωτευμένος. Ζω κάτι πρωτόγνωρο»

Για την ενασχόλησή του με την τηλεόραση, στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, αλλά και τη νέα σύντροφό του, Κατερίνα Σκουρλή, μίλησε ο Δημήτρ...

Για την ενασχόλησή του με την τηλεόραση, στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, αλλά και τη νέα σύντροφό του, Κατερίνα Σκουρλή, μίλησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο περιοδικό People. 


Μόντελινγκ, τηλεόραση, δημόσιες σχέσεις σε μαγαζιά, personal trainer. Γιατί τόσες δουλειές μαζί, Αλέξανδρε; Δεν σταματάς ποτέ;
Νιώθω ότι αν σταματήσω κάτι από όλα αυτά, θα είμαι τεμπέλης. Μπορεί και να είναι μια εσωτερική ανασφάλεια. Δεν είναι, όμως, τα λεφτά το μέλημά μου, δεν με νοιάζει να γίνω πλούσιος, αλλά να βρίσκομαι μέσα στα πράγματα.

Γιατί, όμως, ένα τόσο επιτυχημένο μοντέλο σαν εσένα, αντί να επιλέξει να μείνει στο εξωτερικό, προτιμάει να δουλεύει στην Ελλάδα, μέσα σε μια τόσο αβέβαιη πολιτική και οικονομικό κατάσταση;
 Δεν μπορώ να σου πω πόσο αγαπάω τη χώρα μου. Αν σε ένα μάθημα ήμουν καλός, αυτό ήταν η ιστορία. Πιστεύω ότι είμαστε η αρχή σαν λαός και είμαι ο φανατισμένος 'Ελληνας, με την καλή έννοια. Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι πρέπει η παράδοσή μας να συνεχίζεται και ο κόσμος να μαθαίνει για εμάς. Προσωπικά μου αρέσει που μπορώ και δουλεύω κι εδώ και στο εξωτερικό, που έχω τους φίλους μου και την οικογένειά μου. Γιατί μην ξεχνάς ότι έχω μια μικρή οικογένεια. Αν φύγω, θα αποκοπώ, δεν θα μπορέσουν να με ακολουθήσουν.

Φοβάσαι καθόλου τον ανταγωνισμό;
O ανταγωνισμός και η ζήλια ήταν πάντα πολύ μακριά από εμένα. Έχω ανταγωνισμό μόνο με τον εαυτό μου.. Αν βάλω κάτι στο μυαλό μου, θέλω να το κάνω όπως ακριβώς το έχω μέσα στο κεφάλι μου.

Η τηλεόραση, αλήθεια, πόσο σου άλλαξε τη ζωή;
Μου άλλαξε τη ζωή, γιατί δεν έβλεπα τηλεόραση, δεν είχα ιδέα τι συνέβαινε σε μια παρέα να με ρωτήσουν κάτι για μια εκπομπή και να μην ξέρω να απαντήσω επειδή δεν βλέπω! Ευτυχώς που είμαι στην εκπομπή της Ελένης και βλέπω τα βίντεο και ενημερώνομαι! Επίσης μου έχει αλλάξει της ζωή, επειδή μικρός ήμουν ερωτευμένος με την Ελένη. Πού να φανταστώ ότι κάποια στιγμή θα ήμουν τόσο τυχερός που θα δούλευα μαζί της; Έχει και κάτι άλλο, έρχονται οι μαμάδες και μου λένε ότι θα ήθελαν ο γιος τους να μοιάσει σε μένα. Κι αυτό από τη μια με τρομάζει, είναι μια ευθύνη. Δεν θέλω να πω κάτι που μπορεί να παρεξηγηθεί.

Μια και μιλάμε λοιπόν για την επιρροή που μπορεί να έχεις, πώς εξηγείς ότι ένας mainstream τύπος σαν κι εσένα έχει τόσα πολλά τατουάζ, που κάποιος θα ισχυριζόταν ότι θα ταίριαζαν περισσότερο σε έναν πιο περιθωριακό τύπο;
 Ισχύει αυτό. Μπορούν να σε χαρακτηρίσουν κάπως, ειδικά αν έχεις μεγάλα τατουάζ όπως εγώ. Όμως δεν έχω τέτοιες ανασφάλειες, ούτε ακόμα κι αν κάποιος μου πει ότι μπορεί να μου χαλάσουν την εξωτερική εμφάνιση. Δεν είμαι νάρκισσος. Θα πω πως είμαι καλά με τον εαυτό μου, αλλά μέχρι εκεί. Τα τατουάζ είναι μια αγάπη που έχω για αυτή την τέχνη. Είμαι συλλέκτης του να έχω ωραία κομμάτια ζωγραφιές πάνω μου. Και δεν σημαίνουν τίποτα προσωπικό. Μόνο ένα τατουάζ ήταν για τον παππού μου. Τα υπόλοιπα απλά τα είδα και τα έκανα. Σχεδόν δεν τα έχω επιλέξει εγώ, αλλά ο προσωπικός τατουατζής μου και φίλος. Σκέψου ότι επειδή του ανιψιού μου του άρεσαν τα Star Wars έκανα κι ένα τέτοιο στο πόδι μου.  

Αλήθεια, γιατί μια γυναίκα να μείνει μαζί σου;
Δεν έχω να δώσω παλάτια και λεφτά και δεν είμαι καλός στα λόγια. Αλλά όταν αγαπάω, προσφέρω και τον εαυτό μου.

Και γιατί να σε εγκαταλείψει;
Γιατί μπορεί να μου τύχει η πιο στραβή παρεξήγηση που δεν θα μπορώ να δικαιολογήσω με τίποτα! Μου έχει τύχει να είμαι η περίπτωση ότι υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Επίσης είμαι πολύ δυναμικός κι αυτό τις τρομάζει, γιατί δεν είμαι του χεριού τους. Όλοι ζητάμε κάτι. Αλλά το ζητάμε στην ποσότητα που το αντέχουμε.

Είσαι λίγο απολυταρχικός στη σχέση;
Όχι. Αλλά έχω πληγωθεί από τις σχέσεις, επειδή μπορεί να δώσω χίλια πράγματα το δευτερόλεπτο γιατί θέλω, όχι γιατί μου το ζητάει η άλλη. Έτσι έχω γίνει πλέον πολύ μυγιάγγιχτος. Επειδή έχω πονέσει κι επειδή δεν θέλω να περάσω το δικό μου πόνο, προτιμώ, αν δω ότι κάτι δεν μου κάθεται καλά, να το πω. Και δεν δέχομαι να έχει ο άλλος εγωισμό. Θεωρώ ότι όταν έχεις σχέση, έχεις κάνει σεξ και τα δύο έχουν γίνει ένα δεν γίνεται να έχεις εγωισμό για έναν άνθρωπο που έχεις επιλέξει. Αλλά όχι, δεν θέλω να έχω καθόλου το πάνω χέρι. Μου αρέσει να υπάρχει συζήτηση. Να συμπληρώνει ο ένας τον άλλον.

Εσύ από τι τύπο γυναίκας έλκεσαι;
Είναι η αύρα της, το χαμόγελό της... Είμαι πολύ σεξουαλικός άντρας, για να μην κοιτάω την εξωτερική εμφάνιση. Μου αρέσουν οι γυναίκες που είναι γυμνασμένες. Μου αρέσουν οι δυναμικές που ξέρουν να σταθούν. Η γυναίκα που θεωρητικά είναι ένα βήμα πίσω από τον άντρα, αλλά ουσιαστικά είναι ένα βήμα μπροστά του.

Οι φωτογραφίες σε δείχνουν ερωτευμένο. Είναι έτσι;
Είμαι και περνάω κάτι πρωτόγνωρο, κάτι που είχα να ζήσω πολύ καιρό. Και όταν ερωτεύομαι, κολλάω και δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ. Θέλω να είμαι συνέχεια με τον άλλο. Ακόμα και αυτά που έκανα μόνος μου θέλω να τα κάνω με τον άλλον. Είμαι φουλ μαζί του.


Λες ότι σου αρέσει ο γάμος... Δεν νιώθεις μικρός για κάτι τέτοιο;
Θέλω να παντρευτώ, είναι αλήθεια. Τι σημαίνει μικρός; Από τη μια πρέπει ο Θεός να σου φέρει την κατάλληλη γυναίκα κι εσύ να μπορείς να τη δεις. Από την άλλη, το λένε για να συλλέξεις εμπειρίες. Έχω πάει με τόσες πολλές γυναίκες στη ζωή μου, που καλύπτω και τον εγγονό μου. Άρα δεν είναι θέμα εμπειριών. Είναι να κατασταλάξεις σε έναν άνθρωπο. Εμένα μου αρέσουν τα παιδιά. Πέρα από την έλλειψη του πατέρα μου, που θα ήθελα να αναπληρώσω, είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να είμαι σε μια σχέση και θα ήθελα να δημιουργήσω τη δική μου εστία.

Πόσο σίγουρος είσαι ότι μπορείς να βρεις την κατάλληλη γυναίκα;
Οι άνθρωποι γίνονται ανταγωνιστικοί και καχύποπτοι μεταξύ τους κι εμένα δεν μου αρέσει αυτό. Εμένα μου αρέσει να είναι ο άλλος αυθόρμητος. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να υπάρξει η αιώνια σχέση. Όχι γιατί δεν θέλω, αλλά γιατί συμβαίνει οι άνθρωποι να απομακρύνονται με τον καιρό. Όμως θέλω ένα παιδί, έστω κι αν η σχέση δεν κρατήσει... 

Related

showbiz 6601114251523628463

Follow us


item