News-Piper

Γιώργος Λιανός - Ανθή Ανδροτσάκη: Οι λεπτομέρειες της βάφτισης των δυο γιων τους

Mαζί αποφάσισαν ο Γιώργος Λιανός και η σύζυγός του, Ανθή Ανδροτσάκη, να βαφτίσουν τους δύο γιους τους, που έχουν διαφορά ηλικίας μόλις δ...

Mαζί αποφάσισαν ο Γιώργος Λιανός και η σύζυγός του, Ανθή Ανδροτσάκη, να βαφτίσουν τους δύο γιους τους, που έχουν διαφορά ηλικίας μόλις δέκα μήνες.


Ο Γιώργος Λιανός και η σύζυγός του, Ανθή Ανδροτσάκη, με τους δύο γιους τους

Όπως αναφέρει η Real Life, το ζευγάρι θα κάνει τη βάφτιση την Κυριακή 23 Αυγούστου σε εκκλησία των νοτίων προαστίων. Μάλιστα, η ημερομηνία δεν έχει επιλεγεί τυχαία, καθώς την ίδια μέρα θα γιορτάζουν την έκτη επέτειο του γάμου τους. Νονοί του 20 μηνών Κωνσταντίνου θα είναι ένα φιλικό ζευγάρι, ενώ νονοί του του μικρότερου γιου της οικογένειας, που είναι μόλις δέκα μηνών και θα πάρει το όνομα Ιάσονας, θα είναι ο δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σοφρώνης και ο τραγουδιστής Γιάννης Βαρδής.

Ο τελευταίος είναι στενός φίλος με τον Γιώργο Λιανό και τα τελευταία τρία χρόνια οι δύο τους συνεργάζονται, κάνοντας εμφανίσεις τόσο σε νυχτερινά κέντρα Αθήνας και Θεσσαλονίκης όσο και σε μουσικές σκηνές ανά την Ελλάδα.

Το ζευγάρι, που είχε παντρευτεί τον Αύγουστο του 2009, έχει και ένα κοριτσάκι, την Αρυάνα, η οποία ήρθε στον κόσμο τον Σεπτέμβριο του 2011.

yupiii.gr

Related

showbiz 3109213206080494119

Follow us


item