News-Piper

Μαριέττα Χρουσαλά-Λέων Πατίτσας: Η πρώτη φωτογραφία από τη βάπτιση του γιου τους στη Μύκονο

Μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους έζησαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου η Μαριέττα Χρουσαλά και ο  Λέων Πατίτσας ....

Μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους έζησαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας. Το ζευγάρι βάφτισε το δεύτερο παιδί τους, τον Πατίτσα junior, που πήρε το όνομα Σπύρος.

Πιο συγκεκριμένα, το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Αγίου Γεωργίου, εντός του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκρότηματος «Santa Maria» στον Ορνό της Μυκόνου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, η τελετή ήταν λιτή, με μοναδικό στολισμό τα τρίγωνα σημαιάκια που σχημάτιζαν το όνομα του νεοφώτιστου στην είσοδο του ναού και τα δύο μπουκέτα από λευκά λουλούδια στην ασημένια κολυμπήθρα.
Ο μικρούλης ήταν ντυμένος στα μπλε και κόκκινα και κατέφθασε στην εκκλησία ήρεμος στην αγκαλιά της μητέρας του μαζί με την αδερφούλα του, τη 2,5 ετών Μαργκώ. Η ευτυχισμένη Μαριέττα Χρουσαλά επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό εξώπλατο φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη, με τα μαλλιά της πλεγμένα σε κοτσίδες και μαζεμένα χαμηλά, και με ελαφρύ μακιγιάζ που επιμελήθηκε ο Δημήτρης Σταματίου. Από την άλλη, ο Λέων Πατίτσας φόρεσε σκούρο κουστούμι με λευκό πουκάμισο, σε αντίθεση με τον αδερφό του Φιλήμονα που φόρεσε κουστούμι στα χρώματα του πάγου, χωρίς γραβάτα, επίσης με λευκό πουκάμισο.
Η εφημερίδα εξασφάλισε το πρώτο και μοναδικό στιγμιότυπο, που έχει δει μέχρι στιγμής τα φώτα της δημοσιότητας από το φωτογράφο, Τάσο Κοντοκώστα:
xrousala
peoplegreece.com

Related

showbiz 5945618796560334522

Follow us


item