News-Piper

Σίσσυ Χρηστίδου: Πώς απαντά σε όσους την κατηγορούν για υπερβολικό ρετούς στις φωτογραφίες

Πολλές φορές έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα για τις φωτογραφίες, που ανεβάζει στα social media. Συγκεκριμένα πολλοί αναφέρουν πως σε κ...

Πολλές φορές έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα για τις φωτογραφίες, που ανεβάζει στα social media. Συγκεκριμένα πολλοί αναφέρουν πως σε κάθε της ανάρτηση βάζει φίλτρα και κάνει ρετούς.

Πριν λίγες μέρες συγκεκριμένα, είχε κατακριθεί για την φωτογραφία με το ολόσωμο μαγιό που είχε ανεβάσει στοInstagram της. Ανάλογη φωτογραφία, είχε δημοσιευτεί και από το Hello, με το αποτέλεσμα να παρουσιάζει διαφορές. Δείτε τα επίμαχα στιγμιότυπα εδώ:
christidou no retouschrisidou retous

Μία ακόμη φωτογραφία, η οποία έγινε έντονο θέμα συζήτησης για την σιλουέτα της Σίσσυς, ήταν η παρακάτω με τα σχόλια να πέφτουν «βροχή».

christidou kormara
Ωστόσο η Σίσσυ Χρηστίδου βρήκε την στιγμή, για να αποδείξει σε όλους τους επικριτές της πόσο άδικο έχουν. Πριν λίγη ώρα, η παρουσιάστρια ανέβασε δύο βίντεο στα οποία εμφανίζεται με σορτσάκι, μαγιό και κιμονό. Συγκεκριμένα ποζάρει και κάνει έναν γύρο, για να αναδείξει τα σύνολά της. Το ζήτημά είναι πως μετά από αυτά τα βίντεο, δύσκολα θα μπορούσε κανείς να της προσάψει κάτι.
Στα βίντεο ως γνωστόν δεν είναι δυνατό να γίνει διόρθωση, με συνέπεια να μπορεί να επιδείξει χωρίς ίχνος αμφισβήτησης, το εξαιρετικό της σώμα. Αφού ανέβασε αυτά τα βίντεο λοιπόν και το θέμα ξεκίνησε να παίρνει έκταση για την αρετουσάριστη εικόνα της, η παρουσιάστρια, δεν μπόρεσε να μην το σχολιάσει.
Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα ακόμη βίντεο, με όλες τις εμφανίσεις της με σύνολα, για το οποίο έγραψε: «Έμαθα πως κάποιος ψάχνει τα βιντεάκια μου χωρίς τα φίλτρα κ την επεξεργασία κ με πολύ αγωνία μάλιστα! Βρε προβλήματα που έχει ο κόσμος…! Χαχαχα! There u go! #PaeiToFiltro»
Δείτε το πολυσυλλεκτικό της βίντεο, αλλά και τα μεμονωμένα  που ανέβασε στα social media, που διαχειρίζεται η ίδια.


   


peoplegreece.com

Related

SISSY 2018545476974010221

Follow us


item