News-Piper

Νέο τροχαίο για την Πένυ Σκάρου: Σώθηκε πάλι από θαύμα

Πέρσι στα τέλη Ιουνίου είχε εμπλακεί σε τροχαίο, όταν οδηγώντας το μηχανάκι της, στην Πειραιώς χτυπήθηκε από ασυνείδητο οδηγό, ο οποίος ...

Πέρσι στα τέλη Ιουνίου είχε εμπλακεί σε τροχαίο, όταν οδηγώντας το μηχανάκι της, στην Πειραιώς χτυπήθηκε από ασυνείδητο οδηγό, ο οποίος μάλιστα την είχε εγκαταλείψει. Το γεγονός αυτό, είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει το ένα πόδι της και να νοσηλευτεί σε σοβαρή κατάσταση.

Λίγες μέρες λοιπόν μετά την συμπλήρωση ενός έτους από εκείνο το ατύχημα, η Πένυ Σκάρου τράκαρε και πάλι, αυτή την φορά οδηγώντας αυτοκίνητο.  Σύμφωνα με πληροφορίες, που δημοσιεύτηκαν σήμερα στην Espresso, το συμβάν σημειώθηκε στο Μοσχάτο την προηγούμενη Πέμπτη. Η τραγουδίστρια, δέχτηκε χτύπημα πλαγιομετωπικά, την ώρα που ήταν σταματημένη, μπροστά από ένα STOP. Ο οδηγός ήρθε από την απέναντι πλευρά, οδηγώντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με αποτέλεσμα η σύγκρουση να είναι σφοδρή και το αμάξι να αχρηστευτεί.
Όταν βγήκε από το αυτοκίνητο ήταν σοκαρισμένη, είχε γρατζουνιές και ζαλιζόταν. Για καλή της τύχη, άνοιξαν οι αερόσακοι και δεν τραυματίστηκε πιο σοβαρά. Όσοι βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό, κάλεσαν ασθενοφόρο, αλλά εκείνη αρνήθηκε να πάει με αυτό στο νοσοκομείο (καθώς έρχονταν στη μνήμη της όλες οι άσχημες εικόνες από το προηγούμενο τροχαίο που είχε). Στο σημείο, όμως ήρθε μια φίλη της που την παρέλαβε και την συνόδευσε στο Ασκληπιείο Βούλας για προληπτικές εξετάσεις.
Όπως φαίνεται τέλος καλό όλα καλά για τη νέα περιπέτεια της τραγουδίστριας.

peoplegreece.com

Related

showbiz 6890943009489228897

Follow us


item