(Όταν έκλαιγαν ο ένας στην αγκαλιά του άλλουν πριν ένα μήνα)
260615142739_9753.jpg
Σε συνέντευξη του, ο κωμικός ηθοποιός «τα χώνει» άσχημα στον παρουσιαστή, λέγοντας:
«Ο Δημήτρης μιλάει ο ίδιος με τις πράξεις του. Εγώ όπως είπα πριν, ξεκίνησα με αγνές προθέσεις, πιστεύοντας ότι είμαστε μια δυνατή ομάδα που έχουμε κοινούς στόχους. Αποδείχθηκε ότι δεν είχαμε όλοι τους ίδιους στόχους. Ο Δημήτρης αυτό το διάστημα δεν κάνει διακοπές με εμένα, αλλά με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. Οι σχέσεις τους όλο τον χειμώνα ήταν άψογες, παρόλο που έχουν ανταλλάξει απερίγραπτα λόγια στο παρελθόν. Διαπίστωσα ότι μέσα από το Mega με Μία γινόταν προπαγάνδα υπέρ της απέναντι εκπομπής. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία, γιατί ήξερα ότι τους δένει φιλία χρόνων, αλλά όσο περνούσαν οι μήνες αυτό που έβλεπα ήταν ότι κάποιοι ήταν εκεί για να διαφημίζουν την απέναντι εκπομπή. Ωραία ιδέα και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν αυτό ήταν αμοιβαίο και μιλούσαν και οι απέναντι με τόσο κολακευτικά σχόλια για εμάς. Κάποια στιγμή όμως, το ποτήρι ξεχείλισε. Ο Δημήτρης συμφώνησε να πάει στον ΑΝΤ1 οπότε ήταν φανερό ότι όλο αυτό ήταν οργανωμένο σχέδιο για να ανέβει η απέναντι εκπομπή. Οι στόχοι μας όπως είπα στην αρχή, δεν ήταν κοινοί. Εμείς θέλαμε να πάει καλά το Mega με Μία, ενώ ο Δημήτρης ήθελε να πάνε καλύτερα οι απέναντι. Έχω μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Δημήτρη και ήμουν ιδιαίτερα γενναιόδωρος μαζί του. Έχει πει και ο ίδιος ότι ήμουν ο μόνος που του έδωσε βήμα για να έχει δική του ενότητα μέσα στην εκπομπή, χωρίς ποτέ να τον λογοκρίνω, κάτι που δεν συνέβη ούτε με τον Γιώργο Λιάγκα, ούτε με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Αλλά ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος. Επαναλαμβάνω όμως, αυτή η ιστορία έχει τελειώσει για μένα και δεν κρατάω καμία κακία».
«Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»
Στην συνέχεια αναφερόμενος στο ξεκατίνιασμα που είχαν on air και στο αν ζήτησε από το Mega να μην βγει στον αέρα ο Ουγγαρέζος αν πρώτα δεν του ζητήσει συγγνώμη, ο Μάρκος Σεφερλής λέει:
«Δεν είναι αλήθεια. Στο διαφημιστικό διάλειμμα που έγινε αμέσως μετά, ο Δημήτρης μου μίλησε πολύ άσχημα, με χαρακτηρισμούς που όχι μόνο δεν μου αξίζουν αλλά δεν κολακεύουν και τον ίδιο. Κι εγώ είπα στους υπεύθυνους της εκπομπής ότι θα ήθελα να μου ζητήσει συγγνώμη μπροστά στους ανθρώπους που με προσέβαλε, όχι δημόσια, για να μπορούμε να κάτσουμε στον ίδιο καναπέ. Το επόμενο πρωί δεν ζήτησε συγγνώμη για τα όσα είπε μπροστά σε κόσμο και οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να μην βγει στον αέρα γιατί δεν θα ήταν καλό να είμαστε μαζί. Μια μέρα μετά ήμασταν όλοι μαζί στην εκπομπή, παρόλο που δεν ζήτησε συγγνώμη. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν μάθει να λένε συγγνώμη και ευχαριστώ και ίσως ανάμεσα τους να είναι ο Δημήτρης».
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ «MEGA ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ»:
«Πριν ξεσπάσει η κρίση, είχε γίνει μια συζήτηση με τους υπεύθυνους του σταθμού, όπου μου είπαν ότι ήταν πολύ ευχαριστημένοι από την πορεία της εκπομπής και αντίστοιχα κι εγώ τους είπα ότι θα ήθελα να ξανακάνω το Πρωινό γιατί ήταν κάτι που μου άρεσε. Η κουβέντα έμεινε εκεί και είπαμε ότι θα συζητήσουμε ξανά μόλις ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο», καταλήγει.