News-Piper

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η συνάντησή της με τον πρωθυπουργό!

Επίσημη πολιτιστική εκδήλωση δόθηκε σήμερα στον Πολυχώρο Τέχνης "Αθηναϊδα" στον Κεραμεικό με κεντρικό θέμα συζήτησης "Ακρ...

Επίσημη πολιτιστική εκδήλωση δόθηκε σήμερα στον Πολυχώρο Τέχνης "Αθηναϊδα" στον Κεραμεικό με κεντρικό θέμα συζήτησης "Ακρόπολις, Μοναδικό Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς:
Η Επιστροφή των Μαρμάρων". Στην συγκεκριμένη εκδήλωση το παρόν έδωσε ο πρωθυπουργός της χώρας, υπουργοί της κυβέρνησης και βουλευτές της αντιπολίτευσης, 17 πρέσβεις από όλον τον κόσμο και πολλοί άλλοι σημαντικοί άνθρωποι.
Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και συντονιστής της εκδήλωσης θα  ο δημοσιογράφος και πρώην Υπουργός κ. Παντελής Καψής.Στην ερώτησή αν η επιλογή της νεαρής παρουσιάστριας έγινε επειδή επίσημος χορηγός της εκδήλωσης -μεταξύ άλλων- είναι και ο ALPHA, το κανάλι δηλαδή στο οποίο η κα. Σπυροπούλου παρουσιάζει εκπομπή ποικίλης ύλης- η απάντηση ήταν ότι η ανάθεσή της έγινε απευθείας από την Unesco...
Ο λόγος; "Διότι η κυρία Σπυροπούλου είναι ένα πρόσωπο λαμπερό που νομίζουμε ότι ταιριάζει με τη συγκεκριμένη εκδήλωση και τον σκοπό αυτής και αποτελεί μια ιδανική επιλογή για την παρουσίαση του καλλιτεχνικού προγράμματος. Της κάναμε την πρόταση και η ίδια απάντησε αμέσως θετικά, εκφράζοντάς μας το ενδιαφέρον της".

markos.tv

Related

showbiz 510413642054974796

Follow us


item