News-Piper

Έκλεισαν 10 celebrities για το ¨Dancing¨!

Είναι ένα βήμα πριν ανέβουν την πίστα του «Dancing with the stars» για να αποδείξουν τις ικανότητές τους στο χορό.


Είναι ένα βήμα πριν ανέβουν την πίστα του «Dancing with the stars» για να αποδείξουν τις ικανότητές τους στο χορό.

Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί που θα διαγωνιστούν στο talent show προσπαθώντας συγχρόνως να κερδίσουν χρήματα που θα δοθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό, όπως έχει γίνει και στους προηγούμενους κύκλους του;
Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί και είναι λογικό αφού τα στελέχη του ΑΝΤ1 έχουν κάνει συναντήσεις με περισσότερα από 50 πρόσωπα για να αποφασίσουν τελικά σε ποιους θα δώσουν τα… παπούτσια του χορού.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου τα δέκα πρόσωπα που θα είναι στο «Dancing with the stars», είναι:
Η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη, η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου, η ηθοποιός Νικολέττα Καρρά που παίζει και στην καινούργια καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Οι συμμαθητές», η τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού, η πρώην πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής και νυν προπονήτρια Μορφούλα Ντώνα και η ηθοποιός Θάλεια Προκοπίου που ήταν και πρωθιέρεια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ και της Αθήνας.

Οι άντρες που έχουν συμφωνήσει με τα στελέχη του ΑΝΤ1 για να χορέψουν είναι οι τραγουδιστές Θάνος Πετρέλης και Τριαντάφυλλος και οι ηθοποιοί Θανάσης Βισκαδουράκης και Χρήστος Σπανός.

Αυτοί λοιπόν είναι οι δέκα σίγουροι διαγωνιζόμενοι στο «Dancing with the stars».

Ωστόσο επειδή τα στελέχη του ΑΝΤ1 έχουν αποφασίσει ότι θα διαγωνιστούν 14 πρόσωπα, τις επόμενες ημέρες θα κλείσουν οριστικά και ποιοι θα είναι οι τέσσερις που θα… παραλάβουν τα παπούτσια του χορού.

Ενδεικτικά να αναφέρω ότι ανάμεσα στα πρόσωπα που βρίσκονται σε τελικές συζητήσεις είναι η Νίκη Κάρτσωνα και η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία ενώ είχε οριστικοποιηθεί ότι θα είναι, ο ξαφνικός «χαμός» του πατέρα της άλλαξε τα δεδομένα και η παρουσιάστρια πρέπει να δει αν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει και σε αυτή την επαγγελματική δραστηριότητά της. Επίσης, ένα ακόμα πρόσωπο που παίζει δυνατά να συμμετέχει είναι ο τραγουδιστής Μιθριδάτης από τα «Ημισκούμπρια».

Ωστόσο, εκτός από τους διαγωνιζόμενους, στο κανάλι του Αμαρουσίου τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσουν και ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση όσων γίνονται στο backstage. Ενώ λοιπόν φαινόταν ότι το ρόλο αυτό θα αναλάμβανε ο Ησαΐας Ματιάμπα, τελικά ο τραγουδιστής δεν θα μπορούσε λόγω των υπόλοιπων επαγγελματικών υποχρεώσεών του να είναι όλες τις Κυριακές στο πλατό. Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου δύο πρόσωπα διεκδικούν αυτή τη θέση, ο Κώστας Μαρτάκης και η Κατερίνα Στικούδη, που έχουν διαγωνιστεί και οι δύο στο talent show και γνωρίζουν πολύ καλά το backstage.

newsit.gr

Related

reality 2719649609751514562

Follow us


item