News-Piper

Ελεονώρα Μελέτη: Πότε κάνει πρεμιέρα;

Μπορεί το πρόγραμμα του τηλεπτικού σταθμού "Ε" να έχει ξεκινήσει ήδη με τις πρεμιέρες καινούριων εκπομπών, όμως η πρεμιέρα της...

Μπορεί το πρόγραμμα του τηλεπτικού σταθμού "Ε" να έχει ξεκινήσει ήδη με τις πρεμιέρες καινούριων εκπομπών, όμως η πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη θα καθυστερήσει λιγάκι. 
Πρεμιέρα με την καινούργια της εκπομπή θα κάνει την 28η Οκτωβρίου. Ανήμερα της εθνικής εορτής η παρουσιάστρια θα παρουσιάσει την πρώτη της εκπομπή «#hashtag» που σε κάθε επεισόδιο έχει ως σημείο αναφοράς μία λέξη. Η Ελεονώρα ερευνά την έννοια αυτής της λέξης μέσα από ρεπορτάζ,  συνεντεύξεις αλλά και προσωπική εμπειρία, καθώς γίνεται η ίδια «πρωταγωνίστρια» της κάθε έρευνας.
Ωστόσο, αναμένεται να προβληθεί, πριν από την πρεμιέρα του «#hashtag» και μετά από συνεννόηση με τα στελέχη του "E" ένα ειδικό επεισόδιο, το οποίο ετοιμάζει μαζί με τον αρχισυντάκτη και συνεργάτη της Θέμη Μάλλη. Τα γυρίσματα θα γίνουν τις επόμενες ημέρες και θα προβληθεί πριν από τις 28 Οκτωβρίου με σκοπό να προετοιμάσει τους τηλεθεατές για το concept του «#hashtag»! Με το καλό!

Related

MELETI 7110951324679368359

Follow us


item