News-Piper

Έφαγε τις Καρυάτιδες η Λέιντι Γκάγκα - γιατί ζήτησε συγνώμη από τους Έλληνες;

H Lady Gaga, λίγες μόνο ώρες μετά την άφιξή της στη χώρα μας και τον εντυπωσιακό της χορό στο Ελ. Βενιζέλος που συζητήθηκε πολύ, παραμέν...

H Lady Gaga, λίγες μόνο ώρες μετά την άφιξή της στη χώρα μας και τον εντυπωσιακό της χορό στο Ελ. Βενιζέλος που συζητήθηκε πολύ, παραμένει στην προεδρική της σουίτα σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, απολαμβάνοντας την παρέα… μιας Καρυάτιδας.

Η ίδια ανέβασε στο Instagram της την παρακάτω φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται  το δώρο των υπεύθυνων του ξενοδοχείου, με το εξής μήνυμα: «What a kind Hotel The Grand Bretagne, welcoming me with a Bronze white chocolate Kariatida and matching Macaroons and chocolates, the female powerful support columns dating back centuries of architecture, most famous in Athens on the porch of Erechtheion on the Acropolis» – «Τι ευγενικό εκ μέρους του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια να με υποδεχθεί προσφέροντάς μου μια σοκολατένια Καρυάτιδα συνδυασμένη με Macaroons και σοκολάτες. Οι θηλυκές κολώνες στήριξης που έρχονται από το βάθος των αιώνων στην αρχιτεκτονική, οι πιο διάσημες στην Αθήνα που κοσμούν την εξωτερική πλευρά του Ερεχθείου στην Ακρόπολη».
lady gaga karyatida
Λίγη ώρα μετά, η ίδια ζήτησε συγγνώμη από όλους τους φαν της, που είχαν στηθεί ώρες έξω από το ξενοδοχείο της. Η αλήθεια ήταν πως ήταν πάρα πολλοί, που φώναζαν ρυθμικά το όνομά της, και τραγουδούσαν όλες τις μεγάλες επιτυχίες της.
Δείτε φωτογραφία από τους θαυμαστές της:
lady gaga kosmos
Η ίδια, τους ζήτησε συγγνώμη και παράλληλα ανανέωσε για σήμερα το ραντεβού της μαζί τους, με το παρακάτω μήνυμα που ανέβασε στα social media: «So sorry monsters! Napped all day & #CheckToCheckPromo. Promise to come out 2moro! The passion out side hote lis…»ω- .
lady gaga mhnyma

Related

showbiz 267508672682856120

Follow us


item