News-Piper

Δεν έφυγε καθόλου από το νεκροταφείο η σύντροφος του Α. Βαρδή-Τι συμβαίνει με την εκταφή του

Αγώνα με το χρόνο δίνει η οικογένεια του Αντώνη Βαρδή, καθώς  τελευταία επιθυμία του  66χρονου καλλιτέχνη  πριν φύγει από τη ζωή, ήταν να ...

5466_VARDIS_FILOTHEI_VARDI_492014.jpgΑγώνα με το χρόνο δίνει η οικογένεια του Αντώνη Βαρδή, καθώς  τελευταία επιθυμία του 66χρονου καλλιτέχνη πριν φύγει από τη ζωή, ήταν να ταφεί στο εκκλησάκι που υπάρχει στο σπίτι του, στο κτήμα της Παιανίας.

Ωστόσο άδεια δεν δόθηκε (λόγω του σχετικού Νόμου), και πλέον η οικογένεια του Αντώνη Βαρδή «τρέχει», ώστε να προχωρήσουν στη δημιουργία ενός ιδρύματος με το «όνομά» του, και να καταφέρουν έτσι να ταφεί η σορός του, στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του.

Μιλώντας στο Star, ο αδερφός του μουσικυνθέτη, Χρήστος Δείξιμος, αποκάλυψε πως η σύντροφος του Αντώνη Βαρδή, ήταν όλη μέρα στο νεκροταφείο, ανήμερα της κηδείας.
«Η Φιλοθέη δεν έφυγε καθόλου από το νεκροταφείο. Ήταν εκεί» δήλωσε, ενώ τόνισε πως στόχος των παιδιών του Αντώνη Βαρδή, της Καλλιστώς και του Γιάννη, είναι να πραγματοποιηθεί η τελευταία επιθυμία του πατέρα τους.
5342_FILOTHEI_492014.jpg
Την ίδια στιγμή, η Χριστίνα Μαραγκόζη δεν θέλει να κάνει καμία αναφορά στην επιθυμία της οικογένειας να μην παραυρεθεί στην κηδεία.
«Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου», ήταν τα λόγια της.

star.gr

Related

showbiz 2247883762248492210

Follow us


item